Bilantul lui Cristian Jakab Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 73 Vizualizări

Bilantul lui Cristian Jakab

10830_kerbab.gifÎn pauza competitionala Cristian Jakab ne-a acordat un interviu despre debutul sau în baschet si anul sportiv 2007.
Reporter: Cum ai început sa joci baschet?
Cristian Jakab: Am tinut pentru prima oara mingea de baschet în mâna la vârsta de 14 ani în cadrul orelor de sport din liceu. În mod organizat, adica într-o echipa, joc din anul 2000, tot sub comanda antrenorului Mihai Corui care m-a determinat sa aleg baschetul pentru frumusetea, inteligenta, gratia, multitudinea de procedee prin care poti sa finalizezi o actiune, spectacolul, finetea acestui sport.
Reporter: Cum ai debutat în baschetul organizat?
Cristian Jakab: Am debutat în anul 2000 împotriva echipei Dinamo Bucuresti. Îmi aduc aminte de acest meci caci aveam foarte mari emotii.
Reporter: Ai jucat si la Gaz Metan Medias. Cum a fost perioada de acolo?
Cristian Jakab: Perioada la Medias a durat 3 ani, unul de divizia B si doi de divizia A. Acolo m-am simtit foarte bine, dar nicaieri nu e precum acasa. Din punct de vedere sportiv a fost benefic în acumularea experientei.
Reporter: Cum vezi publicul târgumuresean?
Cristian Jakab: Publicul târgumuresean este cel mai frumos si calduros public fiindca da dovada de multa cultura de baschet, care ne insufla multa energie.
Reporter: Cum vezi actuala editie de campionat?
Cristian Jakab: Având în vedere ca campionatul este si mai puternic decât anul trecut toate meciurile sunt foarte dificile si foarte echilibrate.
Reporter: Ce ai simtit dupa convocarile la echipa nationala?
Cristian Jakab: Am simtit ca am avut sansa si ocazia sa câstig mai multa experienta la un nivel si mai mare decât cel de club, sa învat de la cei mai buni antrenori si sa ma antrenez cu cei mai valorosi jucatori ai tarii.
Reporter: Cum a fost meciul BC Mures-România dinaintea barajul de promovare?
Cristian Jakab: A fost un meci placut, spectaculos, un foarte bun meci de pregatire în care am avut un adversar puternic si am avut ocazia sa vedem în ce stadiu de pregatire ne aflam în acel moment si ma bucur ca am jucat la BC Mures si nu împotriva.
Reporter: Te asteptai la cadoul dinaintea meciului cu Asesoft Ploiesti?
Cristian Jakab: Nu m-am asteptat si pot spune ca a fost un cadou frumos si pe aceasta cale vreau sa le multumesc si îmi pare rau ca nu am reusit sa le oferim si noi un cadou la rândul nostru si anume victoria împotriva Asesoftului.
Reporter: Cum îti petreci timpul liber?
Cristian Jakab: Am timp liber, dar nu mult. Atât cât am îmi place sa îl petrec în compania prietenei mele ascultând muzica, urmarind un film sau mergând la bazinul de înot.
Reporter: Ce planuri ai pentru viitorul apropiat?
Cristian Jakab: Vreau sa joc cât mai mult posibil pentru BC Mures, sa îmi termin facultatea si când nu voi mai putea sa joc sa profesez si sa antrenez copii.
Reporter: Ce sfat ai da tinerilor pasionati de baschet ce doresc sa practice acest sport?
Cristian Jakab: Daca într-adevar le place acest sport sa fie foarte seriosi în pregatire, sa nu renunte niciodata oricât de greu li s-ar parea, si sa aiba multa rabdare pentru ca prin trecerea timpul vor aparea si satisfactiile.
Reporter: Ce mesaj ai pentru suporterii BC Mures ?
Cristian Jakab: Doresc sa le multumesc pentru suportul pe care ni-l ofera si sa continue ceea ce fac pentru ca avem nevoie de ei.. Sunt sufletul Salii Polivalente si sper sa nu se supere când mai avem si insuccese si sa aiba parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
Reporter: Cum vei petrece sarbatorile din aceasta iarna?
Cristian Jakab: Craciunul l-am petrecut cu familia, iar revelionul alaturi de prieteni la munte.
A consemnat
S.G

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE