Doru Isaroiu si-a gasit jumatatea Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 982 Vizualizări

Doru Isaroiu si-a gasit jumatatea

10831_doru.gifDoru Isaroiu, solistul vocal al trupei Parlament ne-a acordat un interviu în exclusivitate în presa mureseana. Isaroiu marturiseste detaliile despre începuturile sale muzicale, compozitiile trupei, venirea fratelui în trupa si viata amoroasa.
Reporter: Cum ai ajuns sa fii solist al trupei Parlament?
Doru Isaroiu: În Parlament am ajuns prin prietenul meu "Bobita" de la Voltaj, care mi-a spus ca baietii cauta vocal. M-am urcat în tren, am dat o proba care a constat în interpretarea a câteva piese de ale lor si dupa 15 minute i-am convins sa spuna "baiatul e bun, ramâne!".
Reporter: Ce ai simtit când ai ajuns în trupa Parlament?
Doru Isaroiu: Trupa Parlament a însemnat începutul unui nou drum pentru mine din vara anului 2000 pentru ca viata mea s-a schimbat si visul meu de a ajunge într-o trupa cunoscuta devenea realitate.
Reporter: Ce inseamna pasul spre Bucuresti pentru tine?
Doru Isaroiu: În primele saptamâni nu am înteles nimic din haosul unei capitale super agitate, dar în timp m-am obisnuit si acum pot spune ca nu as mai putea trai în alt oras din România, într-un oras dintr-o alta tara cred ca m-as acomoda, dar pentru moment Bucurestiul e casa mea.
Reporter: Ce ne poti spune despre piesa "Suflet pierdut"? (Se spune ca a fost compusa în studioul din casa ta parinteasca… De ce acest nume? Ce anume îti inspira textul?)
Doru Isaroiu: "Suflet pierdut" într-adevar a pornit de la o idee de a mea din studioul de la Târgu-Mures dupa care am dus-o la Bucuresti. Baietii au ascultat-o si împreuna cu ei am cizelat-o si a iesit exact ceea ce ne-am dorit, o balada de dragoste ale carei versuri sunt si azi pe buzele multora. Acest lucru îl vedem în concerte când publicul cânta alaturi de noi aceasta piesa si restul pieselor noastre.
Reporter: Putini stiu ca Vali, fratele tau a cochetat cu muzica.., Ce ne poti spune despre el?
Doru Isaroiu: Vali este de curând noul baterist al trupei Parlament si suntem foarte multumiti de prestatia lui. Trupa a capatat un aer fresh si suntem într-o forma de zile mari, asta se vede în concertele trupei.
Reporter: Care ar fi povestea relatiei cu Nicoleta Vascan?
Doru Isaroiu: Nu vorbesc despre trecutul meu sentimental. În viziunea mea exista doar prezent si viitor. Într-adevar mi-am gasit jumatatea si am cerut-o de nevasta. Nicoleta Vascan este iubirea vietii mele si sunt alaturi de ea mai fericit ca niciodata.
Reporter: Îl vom vedea pe Doru mire la o biserica târgumureseana?
Doru Isaroiu: Într-adevar vrem sa facem nunta in 2008, dar nu stiu ce sanse sunt sa o facem acolo. Noi ne dorim sa o facem în Bucuresti la Palatul Mogosoaia pentru ca e un loc superb si sunt sigur ca va fi o nunta ca în povesti.
Reporter: Cum decurge o zi din viata ta?
Doru Isaroiu: Zilele din viata mea sunt destul de diferite pentru ca pot avea multa treaba sau mai deloc, dar în general îmi împart timpul între studio, repetitii si cântarile din toata tara care sunt destul de obositoare din cauza drumurilor foarte lungi, dar ma consider unul dintre cei mai norocosi oameni de pe Terra pentru ca pot sa fac în viata asta exact ceea ce am vrut dintotdeauna: sa ma manifest prin arta în diferitele sale forme, muzica, actorie, pictura.
Reporter: Un mesaj de încheiere pentru târgumureseni?
Doru Isaroiu: Doresc sa îi salut pe aceasta cale pe toti târgumuresenii si sa le doresc un an nou fericit plin de tot ceea ce îsi doresc ei si sa aiba parte de sanatate si prosperitate! Va iubesc!
A consemnat
S.G.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE