Marius Lacatus – trecut si prezent la Steaua Bucuresti Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Marius Lacatus – trecut si prezent la Steaua Bucuresti

10829_laca.gifMarius Lacatus a fost participant la cea mai mare performanta fotbalistica româneasca la nivel de cluburi, contribuind la câstigarea Cupei Campionilor Europeni de catre Steaua Bucuresti în 1986. Fiara a revenit pe banca echipei, cu care a avut cele mai mari succese ca fotbalist, dupa ce a antrenat la Otelul Galati, FC Brasov, UT Arad si ne-a dezvaluit câteva din secretele sale legate de fotbal.
Reporter: Steaua 86 un moment frumos… Ce simti acum dupa 21 de ani de la acel moment?
Marius Lacatus: Atunci a fost cea mai mare bucurie pe care am trait-o dupa un rezultat neasteptat de bun.
Reporter: Cum te simti ca fost jucator al Stelei în Champions League, iar acum esti antrenorul echpei in aceeasi competitie?
Marius Lacatus: Este o mare onoare pentru mine sa antrenez o echipa de Champions League cu atât mai mult sa antrenez pe Steaua Bucuresti, o echipa care mi-a dat tot ce înseamna cariera mea în fotbal.
Reporter: Te consideri emblema echipei Steaua Bucuresti?
Marius Lacatus: Eu cred ca toti jucatorii ce au trecut pe la Steaua si au avut un aport la succesul ei merita sa fie numiti emblema… Poate felul meu de a fi, rezultatele cu echipa au ramas în inimile suporterilor si sper ca prin rezultatele mele ca antrenor sa fiu la fel de iubit de publicul ros-albastru.
Reporter: Cum a fost trecerea de la cariera de jucator la cea de antrenor?
Marius Lacatus: Cariera de jucator comparativ cu cea de antrenor este cu totul altceva pentru ca în calitate de antrenor sunt responsabilitati mai mari, pretul mult mai mare, preocupari mult mai multe… Usor nu este, dar când o faci din placere, muncesti pentru ceea ce îti doresti, trebuie sa si reusesti.
Reporter: Te asteptai sa fii numit antrenor al Stelei în aceasta toamna?
Marius Lacatus: Sincer nu.
Reporter: Ce îti aduci aminte de Târgu-Mures?
Marius Lacatus: Totdeauna Târgu-Muresul a avut o echipa buna indiferent de jucatori din care majoritate au evoluat la echipe bune.
Reporter: Recent clubul ASA Târgu-Mures a împlinit 45 ani de la înfiintare… Ce le urezi?
Marius Lacatus: Ce pot sa le urez? Le urez aniversare placuta si sper sa revina acolo unde au fost cândva… Nu este usor, dar sper sa o faca curând.
Reporter: Ce transferuri vor fi la Steaua Bucuresti în aceasta iarna?
Marius Lacatus: Despre transferuri vom putea vorbi în zilele urmatoare pentru ca acum vorbim despre asta cu conducerea clubului.
Reporter: Cum vezi fotbalul pe plan national in 2007?
Marius Lacatus: Cred ca echipa nationala si-a facut în 2007 datoria ajungând la campionatul european unde ramâne sa confirme chiar daca este o grupa foarte grea. În ceea ce priveste echipele de club speram sa ajungem cu cât mai multe echipe într-o etapa superioara a cupelor europene.
Reporter: Ce planuri ai pentru 2008?
Marius Lacatus: Întâi ma gândesc la sanatatea mea si a celor din jurul meu pentru ca daca suntem sanatosi putem rezolva si celelalte probleme.
Reporter: Ce mesaj ai pentru suporteri mureseni ai Stelei si ai tai?
Marius Lacatus: Tot ce le pot ura este sa aiba parte de un an nou fericit si sa creada în rezultatele echipei Steaua Bucuresti.

A consemnat
S.G.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE