Cand se termina o relatie? Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Cand se termina o relatie?

Iata 14 lucruri pe care poti sa le faci pentru a-ti continua viata cand se termina o relatie:
1. Suna-i pe toti pe cei care-i cunosti si spune-le ca relatia s-a terminat. Lasa-i sa inteleaga ca nu refuzi o "intalnire oarba" sau intalnirea cu alte persoane.
2. Tine un jurnal al despartirii. Te-ar putea ajuta sa te eliberezi si sa scapi de durerea esecului. Poti sa citesti ceva din literatura de specialitate pe care o consideri un sprijin in procesul de refacere dupa experienta "cu el sau cu ea".
3. Inscrie-te intr-un grup de sprijin pentru cei care au trecut prin asemenea situatii. Desi majoritatea sunt dintre cei care au divortat, orice tip de despartire iti ofera posibilitatea sa te alaturi grupului.
4. Fa o lista cu 25 de avantaje pe care ti le ofera singuratatea: cum ar fi ocazia de a calatori cand poftesti, sa mergi la culcare si sa te trezesti cand ai chef, sa faci tot ce vrei, sa te vezi cu prietenii cand vrei, si tot asa.
5. Ofera-ti timpul necesar pentru a suferi dupa despartire si pregateste-te pentru noi intalniri. Elibereaza-te plangand.
6. Incearca sa vezi ce nu a mers bine in relatie, ca sa-ti foloseasca atunci cand vei incepe sa te intalnesti din nou cu alte persoane. Evalueaza relatia pe cont propriu sau cu ajutor profesionist.
7. In cazul in care esti femeie si esti obisnuita sa astepti un barbat sa te invite sa iesi in oras, incearca sa preiei initiativa si sa inviti tu un barbat.
8. Intra intr-un magazin de lux si cumpara lucruri lipsite de importanta.
9. Inscrie-te intr-un club de sanatate si "lucreaza" zilnic. Incearca sa mergi acolo cel putin o ora sau doua, intr-o zi si la o ora pe care sa le respecti intocmai.
10. Tine un jurnal zilnic cu toate activitatile tale, gandurile, sentimentele, scopurile, dorintele si ideile tale.
11. Fa un program pentru urmatoarele doua luni in care sa-ti planifici momentele in care te vei intalni cu oameni si fa lucrurile pe care nu ai avut timp sa le faci inainte; tine-te de plan.
12. Fa majoritatea treburilor pe care le ai de facut ca pe o modalitate de a relua contactele sociale pe care, in timpul relatiei, le-ai pierdut.
13. Obliga-te sa te intalnesti cu oameni si sa faci conversatie in timpul pauzei de masa.
14. Daca ai un animal de companie, arata-i mai multa atentie si afectiune. Daca nu, ai in vedere sa-ti iei unul. Sa acorzi celorlalti atentie dupa o despartire este la fel de important ca si inceperea unei noi relatii.
I. ALEXA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE