Home / Social / Trebuie sa recunosti infidelitatea in fata unei femei?

Trebuie sa recunosti infidelitatea in fata unei femei?

Distribuie

10848_futai.gifNu trebuie sa recunosti niciodata nimic in fata unei femei, barbatul trebuie sa nege evidenta, chiar daca femeia insista ca relatia sa fie de o totala transparenta.
Alegand sa taca, barbatul face cea mai inteleapta alegere, pentru ca protejeaza si cuplul si femeia pe care o iubeste. Dezvaluindu-si greseala "din sinceritate", barbatul scapa de povara care-i apasa inima, plasand-o asupra cuplului. Fiecare persoana fiind unica, fiecare situatie e unica. Nu totul este admisibil. O greseala recunoscuta va ramane o grea suferinta pentru femeie si va otravi putin cate putin dragostea si increderea pe care ea le simtea pentru partenerul ei. Viata ei nu va mai fi niciodata la fel. Exista destul de multe situatii in care femeia ii reproseaza, la un moment dat, barbatului ca i-a destainuit infidelitatea sa, chiar daca ea a facut tot ce era posibil pentru a provoca aceasta marturisire. O femeie este mereu pregatita sa auda ceea ce barbatul are de spus, dar este rar pregatita sa-l ierte. In orice caz, unele femei nu doresc sa-si traiasca viata intrebandu-se daca barbatul pe care-l iubesc le este fidel. Si mai grav este daca nu recunosc sa accepte situatia si cuplul trebuie sa suporte consecintele. Ele prefera sa stie. Exista si o situatie in care marturisirea unei infidelitati este justificata pentru un barbat: cand are nevoie de sustinerea iubitei lui pentru a-si consolida cuplul si a iesi invingator. Este o proba dificila in care barbatul si femeia trebuie sa fi atins o anumita maturitate pentru a se sutine unul pe celalalt fara sa se distruga. Pentru a traversa impreuna o criza de infidelitate este nevoie de multa dragoste si putin orgoliu. Unele femei isi cladesc relatia de cuplu asa cum altii cladesc o casa, cu fundatii solide, caramida peste caramida. Ele vor sa construiasca cu orice pret, chiar si daca trebuie, uneori, sa sufere.
I. ALEXA


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.