Horoscop Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 25 Vizualizări

Horoscop

Berbec
Nimic nou sub soare. Va trebui sa te confrunti cu aceleasi probleme ca si anul trecut. Cazare, probleme la locul de munca, unele certuri cu vechiul prieten, dar mergi inainte.
Taur
Ai inceput cu dreptul. Esti pe calea cea buna. Un pic de flexibilitate nu strica. Daca esti mai capos din fire nu inseamna ca trebuie sa darami tot ce ai realizat pana acum.
Gemenii
Ca de obicei ai multe de pe cap. Te imparti in sapte locuri deodata, nu te mira ca nu toate ies cum ar trebui. Uitarea e printre legile omenesti, s-ar putea sa-ti mai scape cate ceva din vedere.
Rac
Lipsa de comunicare si caposenia nu duc la nimic bun. Fii mai maleabil si accepta ca au si altii idei. Daca nu ti se aduc osanale nu insemna ca nu ti se apreciaza meritele!
Leu
Vei fi apreciat in continuare pentru loialitate si darul tau de bun orator iti va aduce si mai multi prieteni sau admiratori. Tine minte ca o vorba aruncata in vant poate strica totul.
Fecioara
Modestia te caracterizeaza dar izbucnirile cauzate de criza de personalitate nu afac decat sa strice relatiile si asa destul de subrede cu cei din jur. Fii mai increzator in ziua de maine.
Balanta
Sa te consideri posesorul pietrei filozofale ar fi o mare greseala. E bine ca ai incredere in tine, dar sa nu exgerezi. Poate mai sunt si altii care stiu cat fac doi ori doi!
Scorpion
Prietenii stiu de ce apeleaza la tine, desi pari ursuz si greu abordabil! In spatele vorbelor uneori prea intepatoare se ascunde un suflet mare. Acorda o sansa si zilei de maine!
Sagetator
Esi gata de o noua lupta, de data asta se pare ca vei avea mai mult noroc. Nu toata lumea pricepe intentiile tale si poti fi prost inteles. Prietena te asteapta la o cina romantica.
Capricorn
Valtoarea vietii te poarta spre noi succese. Ai renuntat la ceva ce ti a placut? Nu-i nimic, e deja o noua provocare la orizont! Deschide -ti doar ochii si vei dedea oportunitatile!
Varsator
Esti un prieten despre care se spune ca la nevoie se cunoaste, desi te ascunzi sub o masca greu descifrabila. Ai proiecte mari pentru acest an, ar fi cazul sa te apuci de realizarea lor.
Pesti
Nu se poate spune despre tine ca esti tacut precum un peste, dar nu prea ai chef de vorba. A venit vremea faptelor. Pune si tu umarul ca sa nu-ti para rau mai tarziu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE