Home / Uncategorized / Spalatorii auto din Targu Mures

Spalatorii auto din Targu Mures

Sunt multe spalatorii auto in orasul nostru, unele mai vechi, altele mai nou infiintate, Se spala toate tipurile de masini, tarifele sunt in functie de gabaritul masinii, lista ar fi prea lunga ca sa va dam toate tarifele, dar orientativ va putem spune ce tarife se practica de exemplu in cazul unei masini mici, cum ar un Logan. Dintre spalatoriile care sunt in oras sau in suburbie, va prezentam cateva:
Jack"Ass
se afla pe strada Alba Iulia nr. 36 programarile se fac la telefon 0748 55 36 87
Program de functionare 8-22 duminica de la 8 -19. Dupa fiecare a 9-a spalare a zecea e gratuita.
Luk's car wash
se afla la Sangeorgiu de Mures, strada Principala nr. 1028
deschis zilnic de la 8 la 22, duminica de la 6 la 15.
Programari la tel 0746 22 66 52
Auto Crystal
se afla pe strada Baraganului, numarul 61, presteaza urmatoarele servicii: spalatorie auto cu spuma activa, interior 9 lei, exterior 10 lei, motorul 17 lei. Persoanele juridice pot incheia un contract cu firma Auto Crystal pentru plata prestarilor pe baza de fisa, la sfarsitul lunii. Persoana de contact Laurentiu Anica. Telefon 0265 312 227. Program de functionare: de luni pana sambata intre orele 8 si 21, duminica de la 8 la 15.
Belarol
se afla pe strada Predeal numarul 97/a, presteaza urmatoarele servicii: spalatorie auto cu spuma activa, interior 10 lei, exterior 19 lei, motorul 25 lei. Se folosesc substante de calitate superioara care dau luciu masinilor si sunt antistatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunţ – SDEE Mureş

În atenţia consumatorilor de energie electrică! Vă aducem la cunoştinţă că în perioada următoare se …