Horoscop saptamanii Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 51 Vizualizări

Horoscop saptamanii

Berbec
Partenerul are nevoie de voi, ar trebui sa-i dedicati mai mult din timpul vostru si sa va aduceti aminte ce v-a adus impreuna. Incercati sa cantariti lucrurile inainte de a lua o decizie.
Taur
Cautati linistea in bratele persoanei iubite, intr-o carte buna, intr-o plimbare. Sunt posibile mici conflicte cu persoane care va contrazic si vă tentează sa dati replici taioase care risca sa agraveze situatia.
Gemeni
Nu neglijati sanatatea in aceasta perioada: o banala durere de gat poate duce la complicatii nedorite. O saptamana fara chef de munca, cu gandul la vacanta. Sa va amintiti sa platiti si facturile.
Rac
Generosi si relaxati, ajutati financiar pe cineva din familie. O reintalnire cu cineva din trecut va va face usor melancolici, nu veti fi in mijlocul actiunii. Pamantul se roteste si fara voi.
Leu
In relatia de cuplu va veti suprinde partenerul cu manifestari neobisnuite de tandrete. Aveti tendinta de a va retrage pe banca rezervelor. Situatia materiala sufera de efectele extravagantelor.
Fecioară
Plini de energie, sunteti vedetele acestei perioade. Toate panzele sus! Creativitatea resimte un suflu de aer proaspat, aveti idei care va surprind placut sefii, aveti vorbe calde care va apropie familia.
Balantă
Cei din jur va sprijina initiativele, profitati de moment, realizati cat mai multe din ele. Principalele preocupari sunt legate de viata personala. Mici probleme de sanatate va trimit la medic.
Scorpion
Partenerul va reusi sa va readuca buna dispozitie si veti petrece un week-end reusit. O revenire cu ambele picioare pe pamant si o gramada de obligatii sociale, dar rezultatele intarzie sa apara.
Capricorn
Aveti incredere in fortele proprii, veti culege acum laurii pentru eforturile intense din lunile trecute si va veti face remarcati in fata colegilor si a superiorilor. Optimismul nu va paraseste.
Varsator
Va preocupa aspectele spirituale ale existentei si va cufundati cu pasiune in cautari pe aceste teme. Intr-o dispozitie speciala, va oferiti umarul celor dragi si bucuria lor va este rasplata pe deplin.
Pesti
Sunteti tentati sa va aventurati in proiecte noi pe plan profesional si saptamana aceasta lucrurile par sa mearga de la sine. Sprijinul partenerului contribuie si el la senzatia de invincibilitate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE