BT sprijina medicii Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 222 Vizualizări

BT sprijina medicii

11044_cap.gifMedicii cu venituri mici nu mai au de ce sa-si faca griji atunci cand vor sa ia un credit. Banca Transilvania a adus pe piata mureseana un nou produs care le vine in sprijin. Unitatea "Divizia pentru medici" a fost deschisa miercuri seara, in prezenta mai multor invitati de marca.
Banca Transilvania a adus si pe piata judetului Mures conceptul "Divizia pentru medici". Concret, e vorba despre o unitate (a treia din tara) care se adreseaza medicilor – personelor juridice si fizice autorizate din domeniul medical – rezidentilor, specialistilor, cabinetelor medicale individuale, cabinetelor medicale grupate sau asociate, clinicilor private etc. Scopul acestei divizii este de a sustine afacerile existente, dar si de a incuraja initiativele oricarui medic aflat la inceput de drum. Produsele speciale si conditiile inedite puse la dispozitie de banca ofera posibilitatea contractarii unui credit important si medicilor care au un salariu de numai 600-700 de lei. Aceste informatii si altele, extrem de utile, au fost puse la dispozitia invitatilor de directorul Sucursalei Mures a Bancii Transilvania, Augustin Taurean, directorul general al BT, Robert Rekkers si de Vasile Bud, presedintele Colegiului Medicilor Mures. Dupa ce au salutat cu un pahar de sampanie inagurarea unitatii "Divizia pentru Medici", situata in Targu Mures, pe strada Mihai Viteazu nr. 31 (in Cornisa, aproape de Casa de Cultura Mihai Eminescu), invitatii au aflat detalii despre noile produse la Hotel Concordia, in cadrul unui cocktail, unde au putut sa si discute in voie despre initiativa inedita a Bancii Transilvania.

Aflata in topul primelor 5 banci din Romania, Banca Transilvania are in prezent 462 de unitati si peste 5.600 de angajati. Activitatea BT este organizata pe patru linii principale de afaceri – persoane fizice, IMM, companii mari si Divizia pentru medici, pentru care banca are produse si servicii specifice, precum si un personal dedicat.

Florin Marcel SANDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE