BC Mures – CSM Leonardo Oradea 90-73 Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

BC Mures – CSM Leonardo Oradea 90-73

11066_cap.gifSâmbata, 26 ianuarie 2008, în Sala Sporturilor din Târgu-Mures, echipa antrenata de Mihai Corui, BC Mures s-a impus cu scorul de 90-73 în disputa cu CSM Leonardo Oradea, partida care a contat pentru etapa a XIV-ea a Campionatului National de Baschet Masculin.
Astfel, returul a început cu dreptul pentru baschetbalistii târgumureseni, care gratie acestui succes se mentin pe pozitia a saptea a clasamentului. La victorie si-a adus aportul si publicul muresean care a umplut pâna la refuz Sala Sporturilor. În tribune s-a aflat si presedinta FRB, Carmen Tocala, care a gustat din plin spectacolul oferit de cele doua formatii. Noile achizitii, Truscott si Russell, introdusi în formula de start, au demonstrat publicului spectator ca disputele "tigrilor" din acest retur vor fi spectaculoase, iar echipele adverse au motive sa se teama.
BC Mures a reusit desprinderea pe tabela de marcaj înca din primul sfert, adjudecat cu scorul a fost 33-21. În actul al doilea, echipa gazda se desprinde la o diferenta de 18 puncte pe tabela, scor 54-36, iar dupa sfertul al treilea muresenii s-au distantat la 21 de puncte, scor 73-52. Ultimul sfert a apartinut oaspetilor care au mai micsorat din diferenta, dar nu suficient, scor 17-21. În acest ultimo sfert, Russell a ridicat spectatorii în picioare prin doua slam-dunk-uri consecutive, el reusind sa se remarce si în aparare, unde a reusit 11 recuperari defensive si 5 capace. Partida se încheie cu victoria meritata a echipei BC Mures, scor final 90-73. Cei mai eficienti în atacul muresean au fost McKenna (20 de puncte si 9 recuperari), McCullough (18 puncte) si Cooley (12 puncte si 12 pase decisive). George Trif, fostul component al echipei muresene, actualmente jucator al clubului oradean, a reusit 13 puncte, 6 recuperari si 5 pase decisive, fiind alaturi de Djordjic singura amenintare a oradenilor în acest joc, ultimul reusind 33 de puncte si 9 recuperari. Umatorul joc al BC Mures se va disputa în deplasare la data de 2 februarie 2008, în compania echipei BCM ELBA Timisoara.
La finalul meciului, antrenorul muresenilor, Mihai Corui ne-a declarat:
,,Am început returul cu o victorie si apreciez publicul care a fost din nou un jucator în plus pe teren. Jucatorii au dat randamentul pe care îl asteptam si înca nu au aratat totul. Echipa mai trebuie sa lucreze la anumite capitole, dar pe ansamblu sunt multumit. Ne asteapta meciuri grele de acum încolo".

Celelalte rezultate ale etapei a XIV-a:
BCM ELBA Timisoara – U Mobitelco Cluj-Napoca 69 – 80
BC CS Gresiloft Târgoviste – CS Rapid Neoset Bucuresti 61 – 82
CS Gaz Metan Medias – CSU Atlassib Sibiu 78 – 95
CSU Asesoft Ploiesti – CS Otopeni 89 – 66
BC Arges Pitesti – CS Dinamo – Gealan Bucuresti 73 – 61
BC Râmnicu Vâlcea – CSU Cuadripol Municipal Brasov 71 – 77

Etapa viitoare, a XV-a:
CSM Leonardo Oradea – CS Gaz Metan Medias
CS Dinamo – Gealan Bucuresti – BC Râmnicu Vâlcea
CS Otopeni – BC Arges Pitesti
CS Rapid Neoset Bucuresti – CSU Cuadripol Municipal Brasov
BCM ELBA Timisoara – BC Mures Târgu-Mures
CSU Atlassib Sibiu – BC CS Gresiloft Târgoviste
U Mobitelco Cluj-Napoca – CSU Asesoft Ploiesti

Sorin CRaCIUN
sorin@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE