Horoscopul saptamanii 28 ian – 3 februarie 2008 Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

Horoscopul saptamanii 28 ian – 3 februarie 2008

Berbec
Un prieten de nadejde ce esti, vei actiona si in aceasta saptamana pentru readucerea zambetului pe fetele prietenilor. Ai idei mai bune decat cei implicati in diverse actiuni.
Taur
Ai mult de lucru, o listă întreagă de sarcini pe care ti le asumi fără prea multă tragere de inimă. Esti tras în toate părtile. Banii vin la tine foarte lent, te amana, dar vin in cele din urma.
Gemeni
Multe aspecte cărora nu le-ai găsit rezolvare par mai usoare acum, deci nu te înfuria la primul hop. Banii sunt motiv de stres, dar nu ai acum forta de convingere pentru a-ti cere drepturile!
Rac
Te ambitionezi să pui mâna pe o victorie, chiar dacă drumul până acolo e anevoios. Situatia financiară se ameliorează. Dacă esti abătut shoppingul are un efect excelent.
Leu
Multe evenimente frumoase te au pe tine în prim plan. Ai bani si esti multumit, numai că devii superficial. Esti atras de capricii, e o perioadă în care îti permiti unele bonusuri!
Fecioara
Ai vrea să ajungi mai repede la finalul unei actiuni, dar nu esti lăsat să înaintezi în ritmul dorit. Toate amânările care apar mai mult te enervează ceva – sau cineva – te opreste din avânt.
Balanta
Ceea ce doreai este imposibil de atins, ar trebui să deschizi mai bine ochii înainte de a (te) dărui. Nu ti-ai oferit dragostea cui merita. Ai iubit prea mult si acum suferi.
Scorpion
Trebuie să te lupti pentru a-ti vedea un vis împlinit. Apar multi rivali pe parcurs care nu cred în visul tău si încearcă să te tragă de mânecă. Fii pregătit de confruntări aprinse.
Sagetator
Viata capătă alt sens si prinzi dintr-o dată un curaj nebun de a face lucruri noi si să-l vezi pe partener că te ascultă ca un mielusel.
Banii urmează să sporeasca, dar nu vin peste noapte.
Capricorn
Consideri că a sosit timpul să faci o schimbare de directie.Fii precaut în chestiuni financiare. Prudenta este cea mai bună solutie de a sta departe de dezechilibru.
Varsator
Detii un rol important în mediul profesional, de solutiile si propunerile tale depind multe persoane, tocmai de aceea esti foarte atent la tot ce spui, dar ai si ceva de învătat.
Peste
A sosit momentul să alegi o altă cale, descoperind ori că cea pe care ai mers până acum nu ducea acolo unde sperai, ori o piedică blochează evolutia lucrurilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE