Patiseria situata pe bulevardul 1 Decembrie 1918 numarul 190 se numeste Marzipan, Gust, Savoare si Calitate si apartine de SC. Maestro SRL. Patiseria-Cofetaria este deschisa zilnic, de luni pana vineri intre orele 7 si 9 seara, sambata intre orele 9 si 6 seara, iar duminica de la 8 la 4 dupa-masa. Dintre numeroasele preparate de patiserie ( saleuri, pateuri, pogaci, placinte, branzoaice, cornuri) si de cofetarie (Savarina, Indiana, Ecler, Tiramisu, Felii de tort, Rigo Jancsi), azi va propun sa gustati:
Tort de portocale, o felie costa 2 lei
Pentru blat aveti nevoie de 300 grame de zahar, 300 grame de faina, 300 grame de unt, 6 oua, 200 grame de portocale, 1 parf de copt, 1 zahar vanilat, sare. Crema se face din 200 grame de alune, 100 grame de smantana, 150 grame de zahar, 200 grame de unt, dulceata de portocale 150 grame. Pentru sirop se folosesc 125 grame de zahar si 25 ml esenta de portocale. Blatul taiat in trei se insiropeaza, se umplu cu crema si se orneaza cu felii de portocale. Comenzi puteti face la telefon 0751 461 387
Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:
Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri
Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor
”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”
Clean-up. Curajul Mădălinei
Povestea lui Mircea
Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri
De asemenea, verificati
Curăţenia de Primăvară – Primăria Reghin
DistribuieCOMUNICAT Municipiului Reghin, organizează în perioada 14 martie – 21 aprilie 2016, acţiunea de salubrizare …