Trucuri pentru o relatie de vis Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 26 Vizualizări

Trucuri pentru o relatie de vis

11105_lesbi.gifCând vine vorba de sex, majoritatea cuplurilor moderne vor sa îsi exploreze la maxim sexualitatea si sa profite de ea. Daca vrei sa ai o relatie ideala, atunci trebuie sa fii deschis mereu la lucruri noi, astfel încât sa îti mentii partenerul interesant si interesat. Trebuie sa ai mereu în minte faptul ca trebuie sa inspiri încredere, partenerul tau nu trebuie sa se gândeasca ca ai putea crede ceva rau despre el/ea. Daca ai încredere în relatia pe care o aveti, atunci nimic mai "în afara normalului" nu va parea ciudat.
Sexul pe întuneric
Multe femei se simt mai bine sa faca sex pe întuneric, asta pentru ca unele nu se simt bine sau nu sunt prea mândre de corpurile lor, dar si pentru ca în întuneric se poate simti o alta persoana. Poate sa adopte o personalitate diferita, care este încrezatoare si care detine controlul. Chiar cu o simpla legatura pe ochi poate sa elibereze multe din dorintele ei sexuale. Va adopta o postura mai încrezatoare, va dori sa fie deasupra mai mult decât în alte ocazii, va geme mai mult, poate chiar va vorbi "murdar". Data viitoare când sunteti împreuna, leag-o la ochi si faceti lucrurile pe care de obicei nu le faceti. Apoi scoate-i legatura si pune-ti-o tu… sa vezi ce se întâmpla. De asemenea, stingeti toate luminile… o sa fii surprins.
Sarutul între femei
În timp ce majoritatea barbatilor viseaza sa se culce cu alte femei, cele mai multe din femei viseaza doar sa sarute alte femei fara a le face sex oral. Pare ca e ceva complet nevinovat când doua femei se saruta si desigur sa stii ca poti sa te uiti la ele când se saruta e si mai atragator. Data viitoare întreab-o daca vreodata a avut vreo fantezie în care sa sarute o alta femeie. Daca da, roag-o sa îti descrie scena si în ce fel reactioneaza clitorisul ei la fantezia respectiva. Cine stie?… Poate fantezia o sa devina realitate si o sa poti face si tu parte din ea…
Vibratorul
Femeile simt diverse senzatii, ca si barbatii. Cu toate astea nici un penis sau o gura nu le fac sa resimta atâta placere, sau tipul de placere oferit de vibratiile scurte pe clitoris. Folosirea unui vibrator pentru clitorisul ei în timp ce o penetrezi o va înnebuni de placere. Multe femei vor sa simta placerea unui vibrator, fara ca partenerul lor sa se simta jignit. Oricum, nu e nevoie sa te compari cu o jucarie sexuala pentru ca oricum nimic nu te poate înlocui… (S.G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE