Filmele serii Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Filmele serii

Vineri, 1 februarie: Matrix Revolutii
(actiune, SUA, 2003)
Regia: Andy Wachowski, Larry Wachowski.
Distributia: Keanu Reeves, Monica Bellucci, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith.
Matrix Revolutions, ultimul capitol al trilogiei Matrix, aduce în prim-plan un razboi gigantic între doua lumi ale viitorului. Într-o perioada neagra pentru omenire când Neo (Keanu Reeves) este captiv între Matrice si Lumea Reala, armata din Zion se pregateste pentru razboiul cu masinile, având însa sanse foarte mici de supravietuire. Stiind ca Neo este singurul care poate pune capat razboiului dintre oameni si masini, Trinty si Morpheus pornesc într-o calatorie pentru a-l elibera. Ceea ce ei nu stiu este ca exista o amenintare din partea cuiva care planuieste sa distruga atât Lumea Reala cât si Matrixul.
Sâmbata, 2 februarie: Culoarea banilor
(drama, SUA, 1986)
Regia: Martin Scorsese.
Distributia: Tom Cruise, Paul Newman.
Eddie Felson (Paul Newman), un fost jucator de biliard fortat sa se retraga în urma unui conflict cu gangsterii, îsi redescopera respectul de sine si face pace cu trecutul, dupa ce face cunostinta cu un tânar aspirant la titlul de campion national la biliard (interpretat de Tom Cruise). În timp ce calatoresc împreuna, Eddy realizeaza cât de mult a pierdut din cauza ambitiei, ba chiar prevede sfârsitul relatiei sale cu tânarul învatacel, pe masura ce istoria vietii sale se repeta. Încercând sa evite o tragedie, Eddie raceste prietenia cu Vincent si revine la prima sa dragoste, biliardul. În final, în timpul unei competitii desfasurate la Las Vegas, Vincent îi întoarce favorul si îl ajuta pe Eddy sa faca ultimul pas în lupta sa cu trecutul.
Duminica, 3 februarie: Traficantul de arme
(thriller, SUA, 2005)
Regia: Andrew Nicol.
Distributia: Nicolas Cage, Ethan Hawke, Bridget Moynahan.
Un film bazat pe fapte reale care prezinta una dintre cele mai controversate probleme ale Razboiului Rece: traficul de arme. Yuri Orlov, interpretat de câstigatorul premiului Oscar, Nicolas Cage, este unul dintre cei care profita de faptul ca imense capturi de armament sovietic sunt acum disponibile. El ajunge în scurt timp din furnizor de arme în cartierul sau, în traficant care aprovizioneaza cu munitie cele mai importante zone de conflict de pe glob. Ambitia si determinarea îl fac pe Yuri sa treca peste implicatiile de ordin etic ale "meseriei" sale si în curând afacerea sa îi aduce milioane de dolari. Filmul trateaza de asemenea relatia lui Yuri cu fratele sau care îi este partener de afaceri, mariajul sau cu un faimos fotomodel, dar si atitudinea autoritatilor fata de traficul ilegal de arme. Detectivul Jack Valentine, interpretat de Ethan Hawke, este cel care trebuie sa îl puna dupa gratii pe Yuri Orlov, însa misiunea sa nu se va dovedi a fi una usoara.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE