Limbajul trupului Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 278 Vizualizări

Limbajul trupului

11122_pizda albastra.gifAi observat cum, atunci când un baiat vorbeste cu o fata, aproape ca poti vedea cât de mult îl place? Vezi limbajul trupului sau, cum reactioneaza la ce spune el, cum se apleaca spre el, cum se aseaza pentru a fi cât mai mult dispusa pentru o conversatie. Deci nu crezi ca e timpul sa înveti si tu sa îl citesti?
Rasucirea parului
Ai vorbit vreaodata cu o fata si ai observat cum îsi trece mâinile prin par, sau îl da peste umeri, ridicându-l de pe gât si lasându-l sa cada iar? Aceasta este una dintre acele manevre de flirtare pe care le fac fetele pentru înnebuni partenerul de discutie. Daca stai de vorba cu o femeie si ea îsi da parul peste umeri mai mult de o data, exista sanse ca ea sa trimita un val de flirt.
Picioarele încrucisate
De regula, femeile îsi pun picioarele unul peste celalalt. Este felul în care stam adesea si este chiar confortabil. Dar modul în care ne încrucisam picioarele si cum stam jos când vorbim cu voi spune enorm despre ceea ce simtim, bine sau rau.
Sa spunem ca o fata sta jos pe un scaun lânga tine sau pe o canapea. Amândoi stati de vorba de câteva minute si merge bine, dar nu esti sigur daca ea este timida sau neinteresata. Priveste la modul în care sta. Picioarele ei sunt încrucisate si îndreptate spre tine? Chiar daca piciorul mai apropiat de tine este încrucisat peste celalalt, ea înca îsi înclina picioarele înspre spatiul tau, directionând atentia clar înspre tine? Daca are picioarele îndreptate înspre tine, sansele ca ea sa fie interesata sunt mari. Asta este în special adevarat daca partea de sus a corpului ei se înclina si se apleaca în directia ta, netinând cont de directia picioarelor. În schimb, daca picioarele ei sunt departate de tine, sau doar tintind drept înainte, fara nici o directionare speciala, este posibil ca ea sa nu fie interesata. E posibil sa nu-si doreasca sa fie abordata sau poate nu stie cum sa se sustraga din conversatie, dar cauta un mod sa o faca. Cu cât sta mai departe si cu cât îsi îndreapta picioarele si corpul mai departe, cu atât este mai putin probabil ca ea sa fie interesata.
Înclinarea corpului
Similar cu încrucisarea picioarelor, doar ca acum vorbim de actiunea partii superioare a corpului. Ai observat vreodata cum oamenii se înclina când vorbesti cu ei si cum altii se lasa pe spate sau chiar merg pâna acolo unde îsi împreuneaza bratele? Departarea corpului si încrucisarea bratelor pot însemna dezinteres sau chiar un refuz total la tot ce îi spui. Sigur ca poate fi facut din obisnuinta sau din nonsalanta, dar totusi nu este foarte prietenos sau deschis! Când o fata se înclina spre tine cu partea de sus a corpului, este clar ca tinteste direct spre tine si spre conversatia ta. Nu se deschide spre alti oameni, dar se pozitioneaza în asa fel încât sa fie interesata despre ceea ce se întâmpla între voi.
Atingerea ocazionala
Ai vorbit vreodata cu o fata si ai observat cum îsi pune mâna pe bratul tau atunci când îti arata cât de entuziasmata este când ai spus ceva ce a atins o coarda sensibila, sau când vrea sa îti spuna ceva anume? Sau poate pe umarul tau, pe mâna ta sau chiar pe coapsa ta? Unor oameni le place sa atinga din fire, iar altora le place sa aiba contact ici si colo, chiar si cu prieteni, pentru a stabili o legatura mai personala si amicala. Dar în cursul unei conversatii, majoritatea persoanelor stiu ca exista o limita la cât de des si unde îl poti atinge pe celalalt, nu îl vom atinge în timpul conversatiei. Deci daca stai de vorba cu o fata, si ea se apleaca frecvent si îsi pune micuta ei mâna încântatoare pe bratul sau pe genunchiul tau, îti trimite un mesaj. si este un mesaj la care trebuie sa fii atent!
Rosirea si zâmbetul
Mai greu de citit decât multe altele, dar totusi foarte important de urmarit. Unele fete, când le place în mod particular de un baiat si el tocmai a spus ceva adorabil, se va uita la el de sub gene precum o scumpete cu ochi de caprioara. stii cum arata privirea: întâi zâmbesc timid si îsi apleaca capul usor si apoi îsi deschid ochii încet în timp ce ochii ei înca sunt aplecati si priveste în sus spre tine cu cel mai slab indiciu al unei roseli pe obrajii sai. Ar putea chiar sa îsi muste buza daca este o experta în acea privire. si baietii rosesc, diferenta este doar pentru ca fetele au un mod feminin de a o face. Daca o fata îti trimite un zâmbet cu rusinare, este mai mult decât probabil ca ea sa fie captata de ceea ce spui si ca vrea sa auda mai mult. De la tine. Deci ,ce mai astepti? (S.G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE