Spune-mi ce sâni ai, ca sa-ti spun cine esti… Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 23 Vizualizări

Spune-mi ce sâni ai, ca sa-ti spun cine esti…

11123_balcoane.gifO simpla privire asupra pieptului unei femei este de ajuns pentru a recunoaste temperamentul sexual al acesteia, cel putin asa pretind cercetatorii americani.
Iata o lista cu cateva categorii de sâni, dupa care puteti afla ce se "ascunde" în "posesoare". Va invitam sa apreciati cu indulgenta informatiile urmatoare, având în vedere sursa…
Sâni mici, feciorelnici: Femeile cu astfel de sâni se simt foarte complexate din cauza sânilor pe care îi au si sunt foarte susceptibile la orice aluzie în legatura cu acest subiect. Aceasta neîncredere în ele le împinge într-o permanenta rezerva si le face timide, sau dimpotriva, le determina sa braveze exhibându-si sânii în diferite împrejurari. Daca se simt protejate si li se insufla încredere, devin de o sexualitate foarte intensa.
Sâni mari si ovali: Femeile din aceasta categorie sunt deosebit de senzuale si doresc sa fie înconjurate în permanenta de nenumarate dovezi de afectiune. Le place enorm sa faca dragoste si se simt frustrate daca nivelul pasional al relatiei scade uneori, sau daca nu sunt întrunite toate conditiile unei atmosfere de basm.
Sâni rotunzi si grei: Legaturile erotico-sexual-sentimentale trec întotdeauna pe primul plan pentru aceste femei, ele stiind instinctiv cum sa placa si cum sa instaureze o atmosfera plina de încredere în cadrul unei relatii. Barbatii se simt bine în acest climat de armonie, în care nici o dificultate nu pare a fi prea greu de depasit.
Sâni cu sfârcuri roz: Femeile din aceasta categorie se dezvaluie mai greu, când se aprind, însa, pot oferi experiente erotice de neuitat, lasând totul la o parte, ca si cum nici nu ar fi existat inhibitiile anterioare. E nevoie de multa delicatete pentru a le câstiga încrederea deplina, cu nenumarate mângâieri si întotdeauna de multa caldura sufleteasca investita în fiecare gest.
Sâni cu sfârcuri mici: La fel ca femeile din tipul anterior, si acestea au nevoie de multe mângâieri pentru a se deschide asemenea unor flori si, de asemenea, de multe aprecieri cu privire la calitatile lor fizice si spirituale. Ele sunt mai retinute în a se oferi si nu investesc încredere în cineva dupa un simplu flirt de circumstanta. (S.G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE