Alo, vorbim singuri?! Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 30 Vizualizări

Alo, vorbim singuri?!

alex_poza_noua_35.jpgTrebuie sa recunosc ca viata e plina de surprize. Am constatat cât de adevarata este aceasta axioma chiar ieri, când încercam sa iau legatura cu câtiva sefi de institutii locale, în vederea realizarii unui articol. Presat de timp, fiind ora amiezii si neputând ajunge în mai multe locuri în acelasi moment, am ales solutia contactarii directorilor prin intermediul telefonului.
Primul apel a coincis cu prima surpriza. Evident, negativa. La numarul Directiei Judetene de Paza Mures, 0265-233.213 mi-a raspuns… un fax. Am format un alt numar, unde m-am prezentat cine sunt si ce doresc. O voce barbateasca mi-a raspuns ca am nimerit la un dispecerat si mi-a oferit, cu amabilitate, un numar la care problema mea urma sa fie rezolvata cu siguranta. Din pacate, desi îi spusesem ca ceva nu e în regula cu numarul recomandat, care – evident – era acelasi cu cel la care îmi raspunsese faxul, operatorul m-a asigurat ca de fapt telefonul suna ocupat si ca voi avea în cele din urma noroc. Am mai încercat o data şi apoi încă o dată. Fara succes. Noroc ca aveam mobilul directorului…
Aventura nu se terminase, deoarece urma sa sun la 0265-311.010. Cu toate ca la Politia Comunitara telefonul functiona, n-am avut bafta, deoarece nimeni nu se sinchisea sa raspunda. Am repetat operatiunea de înca doua ori, dupa care m-am lasat pagubas si am folosit varianta telefonului mobil, care m-a scos din nou din încurcatura.
Patania m-a facut sa realizez ca fac parte din putinii privilegiati care au numerele de mobil ale directorilor de institutii responsabile cu siguranta cetateanului, ceea ce nu multi mureseni pot afirma. Chiar, ce ar zice un om care nu are numerele magice de mobil în agenda si suna în zadar la respectivele institutii pentru a raporta sa zicem o problema din cadrul comunitatii? Cine achită nota de plată a nepăsării?

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE