Home / Meniu Principal / Știri / Comunitare / Horoscop, marti, 6 ianuarie

Horoscop, marti, 6 ianuarie

Distribuie

Berbec
Aveţi tot felul de dorinţe mărunte, dar ţineţi la ele şi nu aţi vrea să le abandonaţi. Chiar dacă ati vrea să vă cumpăraţi un telefon nou, concretizarea  e floare la ureche.
Taur
Apare de undeva ocazia de a câştiga un ban în plus şi, pentru că aveţi nevoie de resurse, veţi accepta orice, chiar dacă ar însemna să vă suprasolicitaţi fizic.
Gemeni
Nu sunteţi mulţumit de felul cum s-au aranjat unele treburi, v-aţi aşteptat la altceva şi acum deveniţi bosumflat şi distant. Dupa-masa va revine voia buna.
Rac
Prietenul cu care credeaţi că vă înţelegeţi cel mai bine vă cauzează o suferinţă profundă, pentru că vă ignoră ori pentru că răspunde nepotrivit doleanţelor dvs.
Leu
Atmosfera de familie este foarte animată, petreceţi mai mult timp cu părinţii sau cu copiii, privind spre nişte planuri comune. Pregătiţi ceva ce vă entuziasmează.
Fecioară
Sunteţi toată ziua pe drumuri pentru diverse sarcini de serviciu, dar aveţi noroc: găsiţi persoanele potrivite pentru rezolvarea acestor situaţii. Aşteptaţi un răspuns oficial.
Balanţă
Banii sunt preocuparea numărul unu a zilei, nu pentru că nu i-aţi avea, ci pentru că, la tot pasul, mai apare cineva care vă cere un împrumut sau un sfat financiar.
Scorpion
Controlaţi-vă mai bine energiile, pentru că tot ce-i prea mult strică. Daţi în clocot la cel mai mic impas, vă enervaţi şi aruncaţi flăcări, chiar şi fără să fie nevoie.
Săgetător
Banii au legătură cu ţările străine, deci aţi putea face o afacere internaţională de succes sau vă treziţi cu o sumă de bani în valută, trimisă de rude de peste hotare.
Capricorn
Nu vă place să lucraţi într-un mediu ca cel în care nimeriţi astăzi, aveţi impresia că tot timpul cineva vă urmăreşte sau vă blochează, spunând că nu e voie.
Vărsător
Vă puteţi remarca în competiţii intelectuale, în confruntări profesionale din care cineva trebuie să iasă învingător. Degajaţi o forţă căreia nimeni nu-i rezistă.
Peşti
Succesul vă intimidează azi, chiar dacă sunteţi lăudat şi apreciat în mod public, modestia sau timiditatea nu vă lasă să vă bucuraţi din plin de reuşită.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Rezultatele curăţeniei de primăvară

DistribuieProgramul „ O primăvară curată pentru un mediu curat ” demarat pe 18 martie de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.