Recomandrea zilei Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Recomandrea zilei

Friptură de porc cu sos de bere
Ingrediente:
1 kg de carne de porc, 1 fir de praz, 1 ţelină, 1 morcov, 1 ceapă, 3 căţei de usturoi, 300 ml bere, 1 lingură ulei, puţin unt, sare şi piper după gust
Mod de preparare:
Se spală carnea, se taie în felii groase de 1,5 cm. Într-o tigaie cu unt topit şi ulei încins se înnăbuşe feliile de carne, pe ambele părţi, apoi se scot într-un vas termorezistent. Se curăţă, se zdrobeşte usturoiul, se amestecă cu puţină apă, se stropeşte carnea cu berea şi usturoiul, se presară cu sare şi piper, se introduce în cuptorul preîncălzit, se lasă circa 45 de minute. Se stropeşte carnea din când în când cu sosul de bere şi usturoi. Se curăţă şi spală prazul, ceapa, ţelina şi morcovul, se taie în felii subţiri se aşază în vasul cu carne şi se mai lasă 15 minute la cuptor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE