Share

Home / Meniu Principal / Știri / Comunitare / Recomandrea zilei

Recomandrea zilei

Friptură de porc cu sos de bere
Ingrediente:
1 kg de carne de porc, 1 fir de praz, 1 ţelină, 1 morcov, 1 ceapă, 3 căţei de usturoi, 300 ml bere, 1 lingură ulei, puţin unt, sare şi piper după gust
Mod de preparare:
Se spală carnea, se taie în felii groase de 1,5 cm. Într-o tigaie cu unt topit şi ulei încins se înnăbuşe feliile de carne, pe ambele părţi, apoi se scot într-un vas termorezistent. Se curăţă, se zdrobeşte usturoiul, se amestecă cu puţină apă, se stropeşte carnea cu berea şi usturoiul, se presară cu sare şi piper, se introduce în cuptorul preîncălzit, se lasă circa 45 de minute. Se stropeşte carnea din când în când cu sosul de bere şi usturoi. Se curăţă şi spală prazul, ceapa, ţelina şi morcovul, se taie în felii subţiri se aşază în vasul cu carne şi se mai lasă 15 minute la cuptor.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

2013 la Reghin – decembrie (3)

Spectacolul de datini- Vin colindători a reunit în decembrie 2013  la Reghin peste 250 de …

Share
Share