Cum sa ne ferim de frig? Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 54 Vizualizări

Cum sa ne ferim de frig?

Daca aveti norocul de a avea caldura in casa, spre deosebire de unele apartamente din Dambul Pietros, unde oamenii au facturile la zi, ba au mai si cumparat acele miraculoase termoregulatoare, elegantele contoare prinse de caloriferele la fel de reci ca apa ce curge pe robinetul de apa calda, atunci puteti sa urmati sfaturile de mai jos.
Inainte de a ieşi din casă trebuie să vă îmbrăcaţi cu mai multe straturi de haine, primul strat din bumbac, iar restul poate fi şi din materiale sintetice, preferabil rezistente la vânt şi impermeabile.
Purtaţi mănuşi călduroase şi uscate, fular şi protejaţi- vă capul şi urechile cu o căciulă. Purtaţi încălţăminte lejeră, cu talpă groasă, sosete din bumbac.
Consumaţi zilnic salate de legume şi fructe, care conţin o cantitate mare de vitamine. Nu staţi foarte mult afară, iar dacă apare senzaţia de frig, de furnicături la extremităţi, amorţeală şi tremurat este indicat să intraţi imediat la căldură. Consumaţi cel puţin 1,5 litri de apă sau băuturi calde, o dată la două ore. Dormiţi cel puţin opt ore pe noapte deoarece şi odihna contribuie la rezistenţa împotriva frigului; Evitaţi tutunul şi alcoolul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE