Home / Meniu Principal / Știri / Comunitare / E bine de stiut:

E bine de stiut:

Pentru a-şi păstra proprietăţile nutritive, ouăle pot fi preparate în mai multe feluri. Timpul de fierbere se socoteşte din momentul în care apa începe să clocotească. Ouăle se pun la fiert numai în apa rece. 3 minute – ca să fie moi; 4 minute – ca să fie cleioase; 6 minute – ca să fie tari.; 10 minute – ca să fie foarte tari. 100 g ou ne furnizează: 12 g proteine; un g glucide; 11 g grăsimi; 130 mg sodiu; 130 mg potasiu; 12 mg magneziu; 200 mg fosfor; 50 mg calciu; două mg fier; 40 micrograme caroten; 0,12 micrograme vitamina B6; 2,1 micrograme vitamina B12; 1,7 micrograme vitamina D; 1,2 mg vitamina E; 47 micrograme acid folic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Furt de gaze naturale. Vezi câte cazuri au fost în Mureş!

E.ON Gaz Distribuţie a depistat, în 2013, circa 1.500 de cazuri de consum fraudulos de …