Pentru a-şi păstra proprietăţile nutritive, ouăle pot fi preparate în mai multe feluri. Timpul de fierbere se socoteşte din momentul în care apa începe să clocotească. Ouăle se pun la fiert numai în apa rece. 3 minute – ca să fie moi; 4 minute – ca să fie cleioase; 6 minute – ca să fie tari.; 10 minute – ca să fie foarte tari. 100 g ou ne furnizează: 12 g proteine; un g glucide; 11 g grăsimi; 130 mg sodiu; 130 mg potasiu; 12 mg magneziu; 200 mg fosfor; 50 mg calciu; două mg fier; 40 micrograme caroten; 0,12 micrograme vitamina B6; 2,1 micrograme vitamina B12; 1,7 micrograme vitamina D; 1,2 mg vitamina E; 47 micrograme acid folic.
Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:
Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri
Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor
”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”
Clean-up. Curajul Mădălinei
Povestea lui Mircea
Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri
De asemenea, verificati
Rezultatele curăţeniei de primăvară
DistribuieProgramul „ O primăvară curată pentru un mediu curat ” demarat pe 18 martie de …