Comunitare
- admin
- 0 comentarii
- 122 Vizualizări
Recomandarea zilei
6 ianuarie 2009Clatite cu branza dulce si smantana la cuptor
Ingrediente:
Pentru clatite, 2 oua, 100 ml ulei , 400g faina, un strop de sare si 700 ml apa minerala.
Pentru umplutura: 500g branza de vaci, 300 ml smantana, 2 oua, 50g stafide, coaja rasa de la o lamaie, 1 plic zahar vanilat si zahar tos, dupa gust.
Mod de preparare:
Clatitele se fac dupa metoda obisnuita. Intre timp preparam crema de branza la care adaugam si stafidele care au fost inmuiate in prealabil, in apa. Crema se pune pe clatita, o rulam si o punem intr-un vas Yena uns cu unt, una dupa alta, le acoperim cu smantana, punem alt rand, pana se termina materialul, apoi le punem la cuptor.
Recomandari
Recent
Popular
Etichete
|
|
Lasă un comentariu