Doua transe pentru plata impozitelor Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Doua transe pentru plata impozitelor

– Impozitele pe cladiri, terenuri intravilane, autoturisme, microbuze, motociclete, rulote, bărci, teren arabil, păşune, vie, păduri, amenajări piscicole precum si taxa pentru utlizarea locurilor publice pentru garaje se platesc la Direcţia de impozite şi taxe locale din primărie, la casieriile din cartiere, unităţile CEC şi oficiile poştale, in doua transe: 31 martie si 30 septembrie. Pentru fiecare zi de întârziere se calculeaza o penalizare de 0,1% din suma datorată.
– Impozitul pe veniturile realizate de liber-profesionişti-avocaţi notari, artişti, scriitori deasemnea se pslatesc in doua transe, la Administratia fiscala din localitate, in 31 martie, 30 septembrie.
Pentru întârzieri se va plati o amendă între 10 şi 100 de lei, iar  pentru neplată se calculeaza o penalizare 0,1% pe zi din suma datorată.
– Impozitul pentru inchirierea locuintei declarata pana pe 31 ianuarie
se plateste de patru ori pe ani: 15 martie, 15 iunie, 15 septembrie, 15 decembrie, la Administratia fiscală din localitate. Pentru întârzieri se va plati o amendă între 10 şi 100 de lei, iar  pentru neplată penalizarea este de  0,1% pe zi din suma datorată.
– Impozitul pe venituri obtinute din Jocuri de noroc, premii în bani sau în natura declarate până la 28 februarie, plătite la sursa se achita la Administraţia fiscală din localitate. Pentru întârzieri se achita o amendă între 10 şi 100 de lei, iar pentru neplată penalizarea este 0,1% pe zi din suma datorată.
-Impozitul pe venituri din cultivarea florilor, legumelor, ciuperci, pepiniere declarate până la 30 iunie, plătite la sursă, se achita la administraţia fiscală din localitate. Pentru întârzieri se va plati o amendă între 10 şi 100 de lei, iar pentru neplată la termen penalizarea este de 0,1% pe zi din suma datorată.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE