Stiri Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Stiri

Dati zilnic copiilor laptic
Alimentatia echilibrata pentru copii inseamna o dieta ce contine calciu, magneziu, fibre, potasiu. De aceea dati-le zilnic copiilor lactate, fructe si legume. Dimineata sa i le dati lapte si cereale, la pranz iaurt si fructe iar la sandwich o felie de branza topita, sustin specialistii.
Afinele regleaza glicemia
Studiile arata ca preparatele din afine regleaza nivwelul glicemiei, dar nu ii scapa de insulinape bolnavii de diabet. „Salvarea” ar veni de la mirtilina, un pigment prezent in fructele si frunzele de afin, care stimuleaza functia pancreatica.
Albastru creste încrederea în sine
Culoarea albastra poate creste nivelul increderii in sine, inducand sentimente pozitive si stari de fericire, potrivit unui studiu. Culorile albastru si verde au determinat stari de fericire si bucurie la subiectii de sex masculin, in vreme ce aceleasi stari afective au fost induse la femei de culorile violet si portocaliu.
 
Dulciurile creeaza dependenta
Dulciurile creeaza aceeasi dependenta ca si in cazul tigarilor sau al stupefiantelor, sustin cercetatori din Noua Zeelanda. Oamenii de stiinta spun ca zaharul stimuleaza aceeasi zona din creier ca si nicotina si drogurile. Persoanele care consuma dulciuri nu o fac din lacomie, ci din cauza dependentei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE