Home / Politic / Toader Stroian a spus adio primariei Albesti

Toader Stroian a spus adio primariei Albesti

Distribuie

p_16_1_11.jpg
Toader Stroian, primarul comunei Albesti, a fost nevoit sa demisioneze din functie întrucât acesta a fost ales deputat în Colegiul electoral nr. 6 din judetul Mures. Aurel Boitos, din functia de viceprimar al comunei Albesti a preluat pe perioada interimatului functia de primar înlocuindu-l astfel pe deputatul Toader Stroian. În termen de 30 de zile de la demisia fostului primar se vor organiza alegeri locale în comuna Albesti. Demisia din functia de primar a actualului deputat Toader Stroian a fost aprobata de catre Consiliul Local al comunei Albesti în data de 30 decembrie 2008.

„Cu un ochi plâng si cu un ochi râd”
Întodeauna direct în raspunsurile sale, Toader Stoian ne-a vorbit despre ce înseamna aceasta demisie: „Orice om cu o oarecare sensibilitate priveste acest moment cu multa emotie. Am fost 17 primar si acum cu un ochi plâng si cu un ochi râd. Locul din Parlament reprezinta o provocare. Trebuie sa-mi fac munca acum nu doar pentru binele Albestiului ci pentru binele întregului colegiu care m-a ales.”
În termen de 30 de zile la alegeri pentru primar, Stroian are deja un om de încredere pe care îl va sustine. „Un om diplomat nu ar vorbi despre acest lucru dar eu sunt un tip direct. Am decis deja pe cine voi sustine. Este vorba de un om care a fost mâna mea dreapta de-a lungul timpului, juristul Varvara Marcel. Cred ca asa se va crea o punte puternica de legatura între Albesti si Bucuresti”, a declarat fostul primar.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Claudiu Maior (PSD), venit de 540 lei/lună, doar din indemnizația de consilier local, în ultimii doi ani declarați

Distribuie Fostul viceprimar Claudiu Maior, în prezent consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.