Horoscop, weekend, 9-11 ianuarie 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 56 Vizualizări

Horoscop, weekend, 9-11 ianuarie 2009

Berbec:
Relatiile cu prietenii nu merg prea bine. Aveti tendinta de a fi autoritar si vreti sa va impuneti punctul de vedere chiar si în familie.
Taur:
S-ar putea sa întâmpinati dificultati la serviciu, din cauza ideilor dumneavoastra nonconformiste. Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere.
Gemeni:
Sa amânati întâlnirile de afaceri, pentru ca nu sunteti în cea mai buna forma la capitolul comunicare. E indicat sa evitati deciziile importante.
Rac:
Relatiile cu prietenii sunt foarte bune, însa partenerul de viata s-ar putea sa nu va aprecieze deloc exagerarile. Plecati într-o calatorie, conform planurilor.
Leu:
Aveti de rezolvat o multime de problemele dificile. Daca nu reusiti sa va controlati nervozitatea, exista riscul sa faceti gesturi pe care le veti regreta.
Fecioara:
E posibil sa se accentueze dificultatile financiare si problemele sentimentale. Sa nu îi reprosati partenerului de viata ca a facut cheltuieli inutile.
Balanta:
Nu sunteti multumit de nimic si aveti tendinta de a-i critica pe toti care va ies în cale. Riscati sa faceti greseli care va pot pune în conflict cu autoritatile.
Scorpion:
Fiti prudent si temperati-va nervozitatea! Altfel riscati sa aveti probleme cu sanatatea.
Veti intra în posesia unei mari sume de bani, din cauza careia e posibila o cearta cu partenerul de viata.
Sagetator:
Începeti ziua obosit si nervos, motiv pentru care nu este exclus sa aveti probleme la serviciu si cu partenerul de viata, dar sa nu va lasati coplesit de un insucces în afaceri.
Capricorn:
S-ar putea ca partenerul de viata sa va înteleaga gresit dorinta de libertate. Aveti grija ce si cum spuneti! La nervi, exista riscul sa rostiti cuvinte greu de iertat.
Varsator:
Dimineata nu reusiti sa va respectati programul din cauza unor evenimente neprevazute. Nu e momentul sa va ocupati de afaceri, riscati un esec usturator.
Pesti:
S-ar putea sa aflati ca o persoana apropiata e grav bolnava sau chiar mai rau. Vi se cere ajutorul si sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE