Stiri

Distribuie

Razele X au si efecte secundare
Analizele moderne au si efecte adverse. Un copil care face tomografie in zona organelor genitale risca malformatii, iar rezonanta magnetica facuta unei gravide in primul trimestru de sarcina dauneaza fatului, scrie EVZ.
Am nasul mare?
Cei care vor sa faca operatii estetice ar fi bine sa treaca mai intai pe la psiholog, sunt de parere medicii esteticieni. “Am intalnit nenumarate cazuri in care mi se cereau lucruri absurde. De exemplu paciente care aveau un bust destul de proeminent, imi cereau sa le maresc sanii. Astfel de persoane au neaparat nevoie de o vizita la psiholog”, a declarat vicewpresedintele Societatii Romane de Chirurgie Estetica, dr. Dana Jiana, citat de Gandul.
Greu se mai fac oamenii
Cuplurilor care intampina dificultati in conceperea unui copil, specialistii le recomandaimbunatatirea stilului de viata, renuntarea la fumat, pastrarea greutatii rezonabile, controlae la medicul de specialitate, dar si sa fie dezinhibati si sa faca sex mai ales in zilele fertile, aflam din EVZ.
Osteoporoza e cauzata de alcool
Consumul de alcool duce la osteoporoza. Barbatii care consuma regulat alcool au un risc mai mare de a avea oase fragile, semn al osteoporozei, afla1m dintr-unstudiu realizat de Universitatea Medicala din Innsbruck, Austria. Cei 57 de barbati alcoolici care au participat la studiu, aveau densitatea oaselor mai mica decat ar fi fost normala, informeaza Adevarul.

Sa nu vrei sa slabesti iarna!
Daca vrei sa mai scapi de cateva kilograme, ar fi bine sa astepti pana la primavara! Iarna esti mai vulnerabil in fata afectiunilor de sezon, afirma cercetatorii de la Universitatea Michigan din Statele Unite. Kilogramele acumulate pe timpul sarbatorilor de iarna le vei pastra pana la primavara, daca nu vrei sa suferi de infectii respiratorii sau raceala, noteaza Gandul.
Suntem predispusi la gusa
Peste 30 la suta dintre romani au deficit de iod, care creste riscul de tulburari endocrine. Cea mai eficienta metoda de prevenire a afectiunilor tiroidei este consumul de sare iodata. Doua miliarde de persoane din intreaga lume, ceea ce inseamna un sfert din populatia lumii, au lipsa de iod in organism din cauza solului sarac in acest mineral, esential in buna functionare a glandei tiroide, aflam din Adevarul.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Rezultatele curăţeniei de primăvară

DistribuieProgramul „ O primăvară curată pentru un mediu curat ” demarat pe 18 martie de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.