Horoscop, luni, 12 ianuarie 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 27 Vizualizări

Horoscop, luni, 12 ianuarie 2009

BERBEC
Cel care ar fi trebuit sate ajute azi rezolvarea unei probleme, nu mai e disponibil, deci ti-ai facut degeaba iluzii ca te poate ajuta. Nu prea te poti descurca singur.
TAUR
Ti-e putin teama de ceva ce urmeaza sa se intample in perioada imediat urmatoare. Privesti spre viitor cu grija, pentru ca ai aflat informatii secrete.
GEMENI
Banii sunt actorul principal al zilei, intra in conturile tale, dar, oriunde te duci, cineva iar iti mai cere vreo contributie. Dai bani la tot pasul, ceea ce devine enervant.
RAC
Cand vine vorba de sansa de a castiga un ban in plus, lasi deoparte orice prioritate si te dedici total planului respectiv. Esti suficient de bine motivat sa te apuci de treaba.
LEU
Certurile pot aparea si in amor, pentru ca, oricat de mult l-ai iubi pe cel drag, nu poti spune ca relatia voastra e perfecta Ciondanelile dintre indragostiti sunt absolut firesti.
FECIOARA
Esti atat de multumit de felul cum evolueaza planurile la care iti aduci contributia, de cooperarea excelenta pe care o ai cu colectivul din care faci parte.
BALANTA
Nu poti fi de acord cu parerile altora, si lupti vehement, cu argumente puternice, pentru a demonstra ca adevarul e la tine, nu la ceilalti.
SCORPION
Esti mai timid, mai tacut, si nu accepti pe oricine in apropierea ta, de parca tot ce ti-ai dori astazi e un dram de liniste si singuratate. Nu-ti prieste izolarea.
SAGETATOR
Te implici trup si suflet in proiectele de la serviciu, dar ce prost te simti cand ceilalti se indoiesc de tine si te critica. Erai convins ca faci bine!
CAPRICORN
Te afli in medii foarte diverse, iei legatura si cu copiii pe care esti tentat sa-i tratezi cu un spirit critic exagerat, pus mereu numai pe predici dure.
VARSATOR
Ai nevoie de un factor de echilibru in activitatile incepute, de un om care sa te mai traga uneori de maneca si sa-ti mai domoleasca energia in surplus
PESTI
Esti obsedat de o problema de serviciu si ii tot cauti rezolvarea pe cont propriu. Nu te mai chinui atat de unul singur, pentru ca ar ajunge doar sa povestesti.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE