Horoscop, marti, 13 ianuarie 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Horoscop, marti, 13 ianuarie 2009

Berbec
Vă e gândul numai la dragoste, pentru că simţiţi, în adâncul sufletului, că persoana care vă este acum alături poate juca un rol major în destinul dumneavoastră.
Taur
De dragul copiilor sau al persoanei iubite, sunteţi capabil de orice, chiar şi de schimbări de mentalitate, dacă e nevoie. Uneori, nu e bine să vă cramponaţi de ceva.
Gemeni
Cineva a intervenit în treburile dumneavoastră, iar acum sunteţi bulversat de faptele sale. A stricat tot ce aţi construit, nu s-a gândit şi a făcut numai greşeli.
Rac
Faptul că lumea vă lasă în pace, că nu vă bate nimeni la cap cu invitaţii în oraş, cu telefoane stupide şi cu solicitări de care chiar nu aveţi nici un chef.
Leu
Nici azi nu sunteţi scutit de prieteni care vor ceva de la dumneavoastră. Unii sunt în impas cu banii şi vă cer un împrumut, alţii vor să le spuneţi doar părerea. Fecioară
Deşi sunteţi genul de om care apreciază mult rutina şi lucrurile arhicunoscute, bine aşezate, azi nu prea sunteţi lăsat să vă bucuraţi de monotonie si interveniţi rapid.
Balanţă
Sunteţi invitat la plimbare, fie că aceasta înseamnă doar puţină mişcare până la supermarket sau o excursie de toată frumuseţea. Descoperti plăcerea deplasării.
Scorpion
Dacă cineva vă strică planurile pentru azi, nu trebuie să staţi pe loc, regretând că totul a eşuat din cauza celuilalt. Aveţi, cu siguranţă, un plan de rezervă, mai bun decât primul.
Sagetător
Nu vă lăsaţi tentat azi să vă implicaţi în ceva ilegal, întrucât cel care va plăti oalele sparte veţi fi chiar dumneavoastră. Puteţi fi indus în eroare si păcălit.
Capricorn
Unde apăreţi, se rezolvă orice problemă, de aceea, cine vă are azi în preajmă va găsi soluţii la tot ce îl frământă. Aveţi câte un sfat bun de oferit tuturor.
Vărsător
Când vă comparaţi cu alţii, aveţi tendinţa de a vă găsi numai defecte. De fapt, la originea acestui disconfort psihic e invidia că altul a obţinut ceva ce v-aţi fi dorit.
Peşti
E veselie şi distracţie în mediul în care vă aflaţi. Ieşirile cu prietenii sunt o reală bucurie, iar timpul petrecut acasă e valoros! Vă bucuraţi de popularitate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE