Home / Social / De anul acesta Uniunea Europeana va interzice comercializarea televizoarelor cu plasma. Ce parere aveti?

De anul acesta Uniunea Europeana va interzice comercializarea televizoarelor cu plasma. Ce parere aveti?

Distribuie

p_13__poza_1.jpg1. Mariana Ploesteanu, pensionara
“Eu nu am televizor cu plasma, dar am auzit ca nu vor mai fi comercializate pe piata noastra deoarece au o influenta nociva si consuma multa energie”.

2. Margareta Cizi, vanzatoare
“Nu am televizor cu plasma. Acestea sunt bune in incaperi mari, la mine in nici intr-un caz. Oricum am inteles ca acestea  consuma mult, dar cine isi permite…”.

3. Anonim
“Eu am televizor cu plasma si mi se pare mai bun decat cel clasic. Intr-adevar are consumuri mai mari, dar nu vad de ce ar fi interzise, cu ce afecteaza. Televizoarele vechi au  tub catodic, care si el afecteaza cu ceva, dar  nu a murit nimeni. Chiar nu stiu cu ce ar dauna cele cu plasma.”

4. Levente, operator
“Uniunea Europeana cam exagereaza in multe privinte. Televizoarele cu plasma nu cred sa fie nocive. Eu am televizor clasic si la momentul potrivit ma voi decide daca imi voi lua televizor cu plasma”.

 

De asemenea, verificati

Logo-ul stațiunii Mamaia, reinventat de mureșeanul Andrei Pașa. Vezi cum arată

Distribuie Organizația de Management al Destinației (OMD) Mamaia (Constanța) a organizat un concurs pentru a alege …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.