Din presa vremii Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 36 Vizualizări

Din presa vremii

Schimbul 3
Si în zilele noastre, la Toplita, dar nu numai, e o activitate neîntrerupta… de absolute nimeni. Gaterele lucreaza din plin, padurile dispar vazând cu ochii, se fura ca-n codru, dealurile despuiate o iau la vale si nimanui nu-i pasa de asta. Din pacate, noi nu avem nici o poza recenta cu personaje stivuitor + ajutor, pentru ca acestia lucreaza mai mult noaptea si prefera sa ramâna deranjant de anonimi.
S-a îngrosat ciolanul
Se vede treaba, ca pe vremuri bataia mare era pe un ciolanas tare anemic. Timpul a trecut si ciolanul s-a îngrosat. Iar daca prin ’35, scoaterea din învatamânt a câtorva învatatori ce habar n-aveau de limba româna scandaliza întreaga maghiarime, în 2009 intrarea UDMR-ului în opozitie i-a lasat de tot pe urmasii lui Attila cu fundul în balta. Numai ca la ciolan gros si ambitiile sunt altele, asa ca se anunta vremuri interesante. Vom reveni si noi
 
Depozitul „Fulger“… reloaded
Daca rusii mai strâng mult timp robinetele la gaze, depozitul „Fulger” si altele asemeni lui vor avea mare trecere în urbe, iar de astfel de reclame ne vom împiedica mai la tot pasul. Doar numerele de telefon sunt de asta data mai lungi, în rest… ne întoarcem de unde am plecat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE