Voleibalistii de la Torpi increzatori in sansa lor Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

Voleibalistii de la Torpi increzatori in sansa lor

p_16_1_14.jpgSambata, la Bacau, reintra in arena si echipa de volei masculin CS Torpi Targu-Mures. Desi aflata intr-o situatie deloc de invidiat, sportivii cred in cotinuare in sansele lor de a ramane pe prima scena. Formatia se deplaseaza la Bacau pentru partida cu Stiinta fara antrenor, situandu-se pe ultima treapta a clasamentului, dar cu un joc mai putin disputat.
Partida cu Steaua Bucuresti, din cadrul etapei a XIII-a a fost amanata pentru data de 16 februarie. Practic, echipa se afla pe locul 10, avand doua victorii, fata de cate una cate au formatiile Rapid Bucuresti si adversara de sambata, Stiinta Bacau. Deocamdata de pregatirea echipei se ocupa jucatorul Sorin Schiez. “Credem ca avem sanse mai mari sa ramanem decat sa retrogradam. Eu le comunic indicatiile pe care le transmite domnul Mascasan, mai adaug ceva de la mine, daca este nevoie, in rest imi vad de joc. Avem o sansa buna la Bacau, speram s-o fructificam. In tur am avut emotii cu ei, dar era primul meci”, a declarat antrenorul-jucator. Lotul a fost intarit cu doi jucatori veniti de la Zalau: ridicatorul Andrei Stoian si extrema Cristian Pop. Pe langa cei trei deja amintiti, din loc mai fac parte inca cinci romani: Cristian Dinca, Robert Pietraru, Tudorel Farcas, Radu Gheorghiu, Andrei Tabacaru. Acestora li se adauga cei patru jucatori Sarbi: Grabez Neboja, Uros Popovic, Mladen Zilic si Boris Bakalov.

Optimism la nivelul conducerii administrative
Presedintele clubului muresean, Sorin Moldovan este la randul sau optimist, considerand ca vor trece peste perioada dificila prin care trece echipa si vor ramane pe prima scena. ”Suntem in tratative cu doi antrenori, dar situatia financiara nu ne permite sa aducem un antrenor titrat, cu pretentii mari. Pana ce toate cheltuielile le suportam noi, cei apropiati echipei, fara nici un alt sprijin, nu ne va fi usor. Si daca ramanem pe un loc codas, mai este turneul play-out, deci sansele de salvare sunt chiar mari”, a declarat acesta. Sorin Moldovan mai considera ca s-a facut prea brusc acest contact cu prima scena, fara un sezon in divizia secunda, in care formatia s-ar fi omogenizat, dar este convins ca vor aparea si rezultate mai bune, care sa readuca publicul in sala.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE