50 de expozanti asteptati la “Nunta noastra” Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 61 Vizualizări

50 de expozanti asteptati la “Nunta noastra”

p_97a87e.jpgTinerii care anul acesta s-au decis sa-si uneasca destinele vor avea posibilitatea in perioada 16-18 ianuarie sa participe la evenimentul “Nunta noastra”, ce va avea loc in foaierul Teatrului National din Targu Mures, unde vor putea sa se informeze asupra tuturor serviciilor necesare  pentru pregatirea unei nunti.  

Evenimentul, ajuns la cea de a doua editie, dupa ce a inregistrat un real succes la prima editie de anul trecut din luna aprilie, va reuni si de aceasta data nume importante ale celor care ofera servicii in industria de nunti. Evenimentul a fost gandit ca o punte intre cei care doresc sa se casatoreasca si cei care ofera serviciile de care viitorii miri au atata nevoie. ”In prezent am anuntat 50 de expozanti din industria de nunti, case de moda, restaurante, laboratoare de cofetarie, florarii, firme de design si organizatori de nunti. Sper ca si anul acesta sa vina lumea, sa gaseasca absolut tot ceea ce au nevoie pentru pregatirea unei nunti. Ne asteptam sa fie mult mai frumos decat anul trecut”, a declarat Cristina Manoila, organizatorul evenimentului.

Solutii pentru o nunta perfecta
“Nunta noastra” vine in intampinarea vitoriilor miri cu o gama variata de solutii, oferite de partenerii evenimentului. Dintre restaurantele participante amintim Manadas, President, Only Pink, Predeal, Pensiunea Terra, laboratoare de cofetarie Papa Bun, Cupidon, saloane de moda ce inchiriaza rochii de mireasa si de seara cum sunt Maria, HappyEnd, Vanessa, Nunta perfecta si Prestigio. Nu lipsesc nici organizatorii de nunti cum sunt Mariaj, Royal Party Service, Wedding Express, DecoLand, Zoom Studio. Nu vor lipsi nici bijuteriile, Sabion fiind printre altii partenerul principal al evenimentului.
De nelipsit sunt agentiile de turism care ii trimit pe miri in luna de miere, dintre care amintim Paralela 45, firme de constructii care ii ajuta sa-si faca o “casa de piatra”, dealeri auto si banci care le deschid calea spre implinirea oricarui vis. ”Intentia noastra este de a reconstitui oarecum atmosfera de petrecere si buna dispozitie de la nunta. De aceea nunta noastra nu va fi un targ de nunti ci un eveniment special, presarat cu surprize, jocuri, concursuri  si tombole. La intrare vizitatorii vor primi tichete gratuite cu care vor participa la tombole. Premiile puse in joc sunt un week-end la hotelul Danubius din Sovata cu toate serviciile incluse, verighete, torturi, etc. Tombola va avea loc in data de 18 ianuarie la ora 16.30 si se adreseaza mirilor anului 2009”, a continuat organizatoarea. De asemenea, din ora in ora vor fi demonstratii de coafura, manichiura, frizerie si cosmetica pentru barbati si femei, precum  si lectii de dans.  

Start la programari pentru nunta
Potrivit serviciului de Stare Civila, din data de 5 ianuarie pana in prezent, s-au inregistrat 240 de programari pentru casatorii in acest an. “Dosarul de casatorie se depune cu zece zile inainte de data oficierii casatoriei. Acesta se completeaza la camera 15 din registrul primariei, iar pe langa formularele tipizate care se dau de la acest birou, persoanele interesate trebuie sa aiba asupra lor actele de stare civila in original, actele de identitate in original si certificatele prenuptiale eliberate de medicul de familie, care sunt valabile doar 14 zile de la eliberarea lor”, a precizat Vasile Covaciu, seful Serviciului de Stare Civila Targu Mures.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE