Din presa vremii Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Din presa vremii

„Avântul” , 16 ianuarie 1939
În România e foarte usor sa ajungi celebra
E suficient, sa te certi cu o vecina la „Povestiri” sau sa dansezi pe masa la OTV, sa mori spânzurata sau sa-ti pui silicoane, ca sa gusti din plin dulcii fiori ai celebritatii. si la cât de usor se nasc „celebritati” la noi în tara, e destul de greu sa întocmim o lista, desi ar fi tare interesant sa facem  una si sa o comparam la urma cu cea existenta: fecioara din Orleans vs Magda lu’ Tolea, sau Madame de Maintenon vs Elodia…
„Steaua Rosie”, 16 ianuarie 1967
Nimic impresionant
În judetul Mures, doar în 2008 au avut loc 163 de accidente grave soldate cu 67 de morti si 153 de raniti grav. Asa ca accidentul copilaros al basculantei ce mergea „ca vântul”, pare mai degraba o parcare, ce-i drept, un picut cam stângace. Cât despre improvizatiile primei basculante, nimic impresionant. Asa ceva exista din belsug si în zilele noastre.

Reclama aparuta în ianuarie 1937
Slabuta oferta
Slabuta oferta avea pe vremuri farmacia „Dávid”: ulei de peste si apa minerala. Acum farmaciile se rup în oferte, dar parca oamenii tot nu-s mai sanatosi ca altadata… .
„Muresul”, 16 ianuarie 1923:
Nimic nu s-a schimbat
Singura diferenta fata de acum aproape 90 de ani e ca Mosul vine dupa rit nou. În rest, aceeasi poveste: bogatii benchetuiesc si sarmanii îsi sufla în pumni. Iar daca în atâta amar de ani nu s-a schimbat nimic, „celalalt Mos Craciun” chiar nu cred ca ne va da pe spate cu ceva.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE