horoscop, weekend, 23-25 ianuarie 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 28 Vizualizări

horoscop, weekend, 23-25 ianuarie 2009

Berbec
Mici probleme de administratie, sedinte de lucru, dar trece cumva si ziua de azi, iar in curand vei avea parte de o surpriza placuta. Prietenii te cheama la film.
Taur
Nu ai reusit sa depasesti problemele care iti dau de furca de un timp incoace si cei din jurul tau devin irascibili din cauza ta. Maine s-ar putea sa fie inceputul?
Gemeni
Multe probleme te preocupa ca de obicei, dar te descurci cumva in labirintul lor. Colegii te considera un pic lent, dar important este ca faci bine ce trebuie facut.
Rac
Plimbarea ti-a priit, dar nu reusesti sa te obisnuiesti cu noile conditii de lucru si esti cu gandul in alta parte. De vina e caldura, de maine va intra totul in normal.
Leu
Se apropie examenele, ar fi cazul sa te apuci de lucru. Dupa-masa te ocupi de activitatile casnice, seara o plimbare cu prietenii, te miri ca nu-ti ajunge timpul.
Fecioara
Ideile tale ii pun pe jar pe cei din jurul tau care ar vrea o pauza macar intre doua propuneri geniale. Seara te asteapta o noua cunostinta la pensiunea ta preferata.
Scorpion
Caldura de afara te face irascibil, ai noroc cu aerul conditionat de la birou. O iesire la weekend cu prietenii iti va reincarca bateriile si vei primi si o veste buna.
Balanta
Afacerile merg bine, timpul lucreaza in favoarea ta, musafirii sunt pe drum, banii ii mai ai la indemana asa ca asteapta ziua cea mare cu incredere.
Sagetator
Daca nu te–ai lasa influentat de rauvoitori ai putea sa scapi de micile probleme care-ti fac zilele negre in ultimul timp. Deseara esti asteptat la cina romantica
Varsator
Astepti si azi raspunsul la scrisoarea ta, dar mai asteptat. Colegii vin cu noi propuneri, dar nimic nu e batut in cuie. Dupa-masa un prieten te cheama la un eveniment.
Capricorn
Cel care te cunoaste bine nu va fi mirat de schimbarile pe care le-ai facut in casa, dar iti va propune o noua afacere banoasa, nu-l vei putea refuza nici de asta data.
Pesti
Inca o zi insorita in care orele de serviciu trec greu, dar gandul la persoana iubita te face sa suporti orice. Problemele de sanatate ale unei rude te vor incurca putin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE