Dorin Florea a incins hora Unirii alaturi de mureseni Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 118 Vizualizări

Dorin Florea a incins hora Unirii alaturi de mureseni

p_6_2_20.jpgCu prilejul implinirii a 150 de ani de la Unirea Principatelor, Primaria Targu Mures a organizat la Sala mare a Palatului Culturii evenimentul “Unire-n cuget si-n simtiri.”
Sala mare a Palatului Culturii a fost neincapatoare pentru sutele de oameni veniti sa asiste la manifestarea cultural artistica “Unire-n cuget si-n simtiri”. Muresenii au profitat de faptul ca intrarea a fost libera si au venit cu mic cu mare sa-si vada si sa-si aclame interpretii preferati de muzica populara. Pentru varstnici nu a contat faptul ca locurile pe scaun nu mai erau disponibile inca dinainte de inceperea spectacolului, asa ca au stat in picioare, inghesuiti la intrarea in incinta salii de spectacol. Pe scena a evoluat Ansamblul Artistic Sireagul, cantaretii de muzica populara  Ciprian Istrate, Leontina Pop, Adrian Nicolae Tiboc, Laura Oltean, Maria Butila, renumitii interpreti Dinu Iancu Salajan si Ionut Fulea si, nu in ultimul rand, renumitul maestru taragotist Dumitru Farcas. In recital s-a aflat actorul Nicu Mihoc. Piesa “Noi suntem romani” interpretata de cantaretul de muzica populara Ionut Fulea a starnit furori printre cei aflati in sala, lumea aplaudand si cantand la unison cu cantaretul.
Aproape de finalul programului si-a facut simtita prezenta edilul orasului Dorin Florea, multumit de numarul mare a celor prezenti in sala. ”Pentru primarie organizarea a astfel de evenimente este o obligatie, sunt  manifestari la care tinem in mod expres. Toate evenimentele tinute in istoria poporului roman au fost facute cu suflet, iar indemnurile lor nu au constituit decat idei care ulterior au devenit europene. Targumuresenii nu ne lasa singuri, aceste evenimente sunt lucrurile cele mai  asteptate de ei, iar eu sunt cel mai fericit cand ii vad pe targumureseni fericiti”, a mentionat primarul. La sfarsitul programului artistic toti, cu mic cu mare, au incins o hora a unirii in Piata Victoriei si au inchinat un pahar de vin cald sau ceai cald, oferit de Primaria Targu-Mures.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE