Horoscop, luni, 26 ianuarie 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 36 Vizualizări

Horoscop, luni, 26 ianuarie 2009

Berbec 
E posibil sa fiti preocupati de problemele legate de cariera. Aveti senzatia ca singura modalitate de a va elibera de stresul acumulat este cea prin munca.
Taur 
Exista sansa de a va gasi noi directii legate de profesie si viata publica. Acestea va creeaza noi oportunitati de evolutie, pe planul material, cât si pe cel spiritual. Gemeni 
Unii dintre voi pot fi foarte preocupati de ascpectele financiare. Acest domeniu este imprevizibil, pot aparea câstiguri sau pierderi neasteptate.
Rac 
Treceti printr-o perioada în care este important sa va reformulati raportarea la cei din jur. E posibil sa îi vedeti într-o alta lumina, sa descoperiti lucruri noi.
Leu 
E posibil ca atitudinea voastra fata de partenerul de viata sau asociatii de afaceri sa devina astazi una evaziva. Aveti tendinta de exagera.
Fecioara 
Încercati sa lasati la o parte problemele cotidiene care va preocupa excesiv. Dedicati aceasta zi activitatilor recreative, hobby-urilor,. Acordati atentie relatiei cu copiii.
Balanta
Vi se cere sa învatati lectia sacrificiului. Unul din domeniile în care va puteti manifesta este cel al casei, al familiei si al proprietatilor. Sa nu îi învinovatiti pe ceilalti.
Scorpion
Daca pâna acum ati acordat prea multa atentie carierei si planului social, este momentul sa va concentrati si asupra familiei, a celor apropiati.
Sagetator 
Încercati sa puneti în practica ceea ce gânditi si simtiti. Comunicarea cu ceilalti poate fi rezolvarea problemelor, deveniti mai practic!
Capricorn 
E posibil sa întâmpinati dificultati în domeniul studiilor. Acest lucru se întâmpla din cauza blocajului de comunicare prin care treceti de ceva vreme.
Varsator 
Va trebui sa fiti foarte precaut la deciziile pe care le luati, caci ele va pot influenta evolutia. Ar fi bine sa va concentrati pentru a va stabili un scop principal în viitor.
Pesti 
Încercati sa evitati conflictele cu cercul de prieteni sau cu grupul social din care faceti parte. Încercati sa-i întelegeti pe cei din jur, dati dovada de altruism.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE