Meci pierdut pe mâna proprie Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Meci pierdut pe mâna proprie

p_6_1_22.jpg
City’us Târgu-Mures a pierdut prima mare batalie în play-offul campionatului ligii 1 la futsal. Practic, dupa cum spun majoritatea specialistilor, campionatul abia acum începe, sezonul de toamna fiind doar încalzirea. Înfrângerea este cu atât mai dureroasa, în ciuda faptului ca s-a jucat chiar din prima etapa cu fosta campioana si medaliata cu argint a sezonului trecut, ca City’us a avut meciul în mâna, pierzând din cauza câtorva clipe de neatentie si a unor greseli de tactica.
Aparitia lui Guimaraes pe banca alaturi de Sándor Kelemen a fost o surpriza pentru majoritatea spectatorilor. El a fost adus din Italia, de la echipa de liga a 2-a Bari, cu titlu experimental, având totusi ultimul cuvânt la schimbari si time-outuri. Faptul ca poate comunica mult mai usor cu jucatorii, este fara îndoiala un avantaj important, dar aparitia lui acum a produs si o mica ruptura în evolutia linera de pâna acum a echipei.
City’us a deschis scorul foarte rapid, chiar în primul minut, atunci când sutul lui Nuninho a fost deviat de un aparator, mingea saltând peste portarul Iancu, si oprindu-se în plasa. În minutul 14 Lando a majorat diferenta la capatul unui contraatac, dupa ce tot el ratase din gura portii, sutând în Iancu aparut din senin în calea mingii. În minutul 16 era deja 3-0, tot Lando fiind autorul golului, lobând mingea peste Iancu, iesit din poarta, din marginea semicercului propriu de 6 m. Totul era în favoarea City’us, în ciuda faptului ca Deva ataca în majoritatea timpului, iar City’us se apara supranumeric, fara sa stie sau sa se oboseasca sa încerce sa tina mai mult mingea. Din aceasta cauza nici n-au putut tine rezultatul pâna la pauza, în minutul 19 Lupu încheiând cu gol o faza lucrata minutios.
Aspectul jocului s-a mentinut si în prima jumatate a reprizei secunde, Molomfalean reducând din handicap în minutul 24, deviind în poarta o minge de lânga bara. Abia dupa acest gol City’us a îndraznit mai mult, si în minutul 30 se parea ca are câstig de cauza: prima data Paulo Ferreira a finalizat dintr-o pasa venita de la Nuninho, iar abia reluat meciul Lando a furat a minge si a majorat scorul la 5-2. La acest scor Rui Guimarares anunta time-out, dar înainte sa aiba ocazia sa o poate cere, Lupu a redus din handicap, antrenorul gazda renuntand si el la intentie. Greseala fatala, încât în alte câteva secunde CIP a egalat prin golurile marcate de Al-Ioani si Csoma, iar timpul de odihna cerut pâna la urma venea tardiv.
Ultimele zece minute au fost deosebit de rapide si spectaculoase cu faze la ambele porti, dar a decis pâna la urma forma mai slaba a portarului Carlao, care a primit doua goluri parabile de la Matei în minutele 36 si 40. Între cele doua, Paulo Faria reusea egalarea, dupa un atac cu Carlao la centru, dar a doua oara tactica nu a mai dat roade.

City’us Târgu-Mures – CIP Deva 6-7 (3-1)
City’us: Carlao – Kacsó, Nuninho, Pinto, Paulo Ferreira (Vitor Hugo, Lando, P. Faria, Muntean).
CIP Deva: Iancu – Sotârca, Dobre, Stoica, Al-Ioani (Lima, Matei, Molomfalean, Gherman, Lupu, Csoma).
Au condus: Mugurel Vadan si Gabriel Gherman (ambii Bucuresti).
Goluri: Nuninho (1), Lando (14, 16, 30), P. Ferreira (30), P. Faria (38), respectiv Lupu (19, 30), Molomfalean (24), Al-Ioani (31), Csoma (31), Matei (35, 40).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE