Tort de orez cu fructe Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 79 Vizualizări

Tort de orez cu fructe

Ingrediente:
125g orez, 500ml lapte, 20g coajă rasă de lămâie, 200g zahăr, 500 g fructe din diferite compoturi, 200ml frişcă, 10g esenţă vanilie, 4 foi gelatină, 2g sare.
Mod de preparare:
În laptele încălzit se adaugă orezul spălat bine, sarea, coaja rasă de lămâie şi se fierbe până se înmoaie orezul; la urmă se adaugă zahărul şi vanilia; se dă la rece o oră. Gelatina se ţine cinci minute în apă rece, apoi se dizolvă într-un pahar de suc din compotul încălzit. Se amestecă frişca cu gelatina topită şi fructele. Într-o formă de tort, care se dă la rece încă doua ore, se aşează straturi de orez şi amestecul de fişcă şi fructe. Pentru a accentua gustul de fructe, acest tort se poate stropi cu coniac.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE