Actiunea de toaletare a arborilor a ajuns in Dambu Pietros Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 129 Vizualizări

Actiunea de toaletare a arborilor a ajuns in Dambu Pietros

burta_c7723f.jpgIncepand de ieri, echipele de lucru a Serviciului de Administrare si gospodarire a spatiilor verzi, au inceput ample actiuni de toaletare a copacilor din scuarul de pe Bulevardul 1848.
Angajatii primariei au trecut la toaletarea copacilor din cartierul Dambu Pietros. Aici sunt zeci de arbori batrani care, de ani de zile nu au mai fost curatati. Iar locatarii se plang mereu de faptul ca vara, acesti copaci ofera doar umbra, existand pericolul ca la un vant puternic sa se darame datorita coroanelor prea mari. Campania vizează tăierea crengilor arborilor de pe domeniul public, care pun în pericol circulaţia rutieră şi pietonală. “Lucrarile de toaletare a copacilor  demareaza  in afara sezonului de vegetatie, respectiv toamna, cand cad frunzele si pana primavara cand inmuguresc. Astazi am inceput lucrari de intretinere a scuarului de pe Bulevardul 1848, unde incercam sa facem lucrari de elagaj, de corectie a ramurilor care cresc in pozitie gresita si,  per ansamblu, de uniformizare a coroanelor arborilor”, a declarat Lucian Melca, seful Serviciului de Administrare si Gospodarire a Spatiilor Verzi, din cadrul Primariei Targu Mures.
Muncitorii care presteaza acest serviciu de toaletare, sunt  angajati ai Administratiei Serelor, Parcurilor si Zonelor Verzi si de curand au terminat toaletarea copacilor din zona  Aleea Carpati si cartierul Unirii. “Speram ca in cursul acestei saptamani sa terminam in Dambu si sa trecem la toaletarea copacilor din cartierul Tudor”, a mai spus Lucian Melca.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE