Dj Optik revine în Avi-Cola, de data aceasta însurat Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 84 Vizualizări

Dj Optik revine în Avi-Cola, de data aceasta însurat

p_14dde1.jpg„Pentru a multa oară în Avi-Cola” (vorba lui Bogdan), vineri seara a fost show, alături sau datorita unuia dintre cei mai consacraţi Dj din România, Optick, pe numele său real, Bogdan Moldovan.

Sunetul e bestial, la Avi-Cola

„Lumea trece printr-un fel de schimb de generaţii; se întamplă o data la trei-patru ani când cei mai maturi, renunţă să mai vina la cluburi pentru a-şi îndrepta atenţia către alte treburi precum job-ul şi familia…atunci vine tineretul din urma, care nu prea cunoaste, nu prea ştie care-i treaba; majoritatea tinerilor nu-şi permit să iasă în fiecare seara, din lipsă de bani, în timp încep să crească, dau de gustul petrecerilor şi uite aşa revine iar valul acela de un –doi ani de super-petreceri. În Avi s-a pastrat un balans destul de ok, îmi place că mureşenii sunt deschişi la muzica nouă, gustă muzica indiferent de cel care o mixeaza. În timp, mi-am format o gaşcă de prieteni în Avi-Cola, e ca o petrecere în familie. Prin faptul că îmi cunosc publicul, ştiu ce să le ofer şi când. Prefer să vin în Avi-Cola pentru că ştiu cu ce lume o să am de-a face şi-mi place. Sunetul e bestial. Este printre puţinele cluburi din ţară care are Funktion One, cel mai tare brand de sunet!”

Despre familie şi muzică

I-am vazut verigheta pe deget şi l-am descusut (că mai rar vezi Dj cu verighetă). „Sunt însurat din 15 octombrie 2008 şi voi avea o fetita cât de curand. Una din chestiile care mi-au plăcut la partenera mea e faptul m-a înteles, a înţeles că acesta este jobul meu/viata mea, face parte din mine, aşa că m-a luat cu totul, la pachet. E foarte greu să găseşti pe cineva care sa inteleaga chestia asta, să fie alături de tine şi să te înţeleagă…ea m-a înţeles şi mi-a acordat încredere. Am cunoscut-o pe plaja. Eu puneam muzică, toata lumea era la şezlonguri, cand a aparut EA, era singurul personaj de pe plaja, pentru mine. S-a lăsat cu scântei, ne-am cunoscut, ne-am placut si asta a fost.”
Pe ritm de house
Despre ce a ieşit vineri seara sunt multe de spus, omul (Dj Optik) ştie ce face şi o face bine. Lumea a fost contopită imediat de ritmurile de house cu başi melodioşi şi uşor de dansat. Eu nu ştiu cum funcţionează tot sistemul acela cu butoane şi discuri dar ştiu că încercam să-i urmăresc mâinile la un moment dat şi vedeam dublu. Distracţia a fost pe măsură şi a ţinut până dimineţa, la calitatea cu care ne-am obişnuit deja.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE