Home / Eveniment / Hora politicienilor la Dublin Irish Pub

Hora politicienilor la Dublin Irish Pub

Distribuie

p_828dac.jpgSâmbătă, la ceas de seară, după o horă mare în faţa Palatului Culturii, în ploaie, fiecare a căutat un loc unde să se încălzească. Multora dintre acestia răspunsul a fost la “Dublin Irish Pub”, unde, în jur de ora 21, s-a dat startul  re-revelionului cu tema “Hora Unirii”. Pentru 100 lei se putea petrece toată noaptea cu gura plină de mâncăruri şi băuturi tradiţionale. De pe platouri n-a lipsit ceapa verde, branza şi roşiile pe lânga “de-ale porcului”, colaci, ţuică de prune, vin, gulaş, etc. De la “Hit the road Jack” până la “Hora Unirii” şi “La birtuţu din pădure” e drum lung, dar nu şi pentru petrecăreţii din Dublin care au schimbat ritmul imediat (poate şi datorita lui MC Iulian Praja, cu care ne-am obişnuit deja). Surpriza: şi politicienii au jucat Hora Unirii, sâmbătă, în Dublin Irish Pub. Deputatul Doru Oprişcan şi secretarul de stat Alexandru Petru Frătean s-au pus la curent cu noutăţile, unul fiind săptămâna trecută la Bucureşti iar cel de-al doilea la Târgu-Mureş, la negocierea funcţiilor. Au mai fost prezenţi Dinu Socotar şi Ladislau Schwartz care au uitat pentru o seară de politică fiind cei mai activi în ceea ce priveşte dansul. Nici opoziţia nu a lipsit, liderul local al PNL, Cornel Brişcaru bucurându-se de finalul problemelor din partid. A fost un party reuşit, lumea a cântat şi a dansat până spre dimineaţă, în stil românesc. „Cunoscătorii, se cunosc!”


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bilanțul final al proiectului „Din grijă pentru tine”. Dr. Simona Gurzu: “Doar 30% din cei consultați au fost declarați sănătoși fizic”

Distribuie În intervalul 10-12 martie s-a derulat, la Târgu Mureș, proiectul „Din grijă pentru tine”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.