Horoscop Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 26 Vizualizări

Horoscop

Berbec    
Duceţi dorul unei persoane dragi, plecate departe, şi simţiţi nevoia să ţineţi legătura cu ea pe orice cale pe care o aveţi la dispoziţie. Sunteţi în stare să urcaţi în primul tren.
 Taur
 În cazul unei întrevederi cu şefii, al unui examen dificil, lăsaţi orice preocupare deoparte, sa vă gândiţi la sarcinile asumate, se deschid perspective noi în carieră.
 Gemeni
Vă simţiţi defavorizat. Sefii nu vor vedea cât de implicat sunteţi în orice activitate, ci îi vor aprecia pe ceilalţi, care dau impresia că ei duc tot greul.
Rac
Staţi de vorbă cu cineva drag, dar nu sunteţi de acord cu ideile sale. Dragostea cere şi compromisuri, lăsaţi deoparte încăpăţânarea şi faceţi cum zice celălalt.
Leu
Un prieten mai matur vă oferă nişte sfaturi care ar merita urmate, dar vă îndoiţi de el Aţi dori să verificaţi informaţiile primite de la el, înainte de a le da crezare.
Fecioară
Conflictele care se încing în jur nici nu ar merita atenţie, dar o persoană căreia îi plac bârfele nu va putea rezista ispitei de a se implica în conflict.
Balanţă
Aveţi grijă la apele pe care le tulburaţi pentru că sunteţi tentat să criticaţi sau să judecaţi aspru o persoană care nu se simte vinovată de nimic.
Scorpion
Nu umblaţi azi cu minciuni, pentru că vor fi imediat demascate. Chiar dacă vă pricepeţi să manipulaţi în favoarea dumneavoastră, , nu vă merge întotdeauna.
Săgetător
Cel vinovat, care a încercat să vă denigreze şi să arunce asupra dumneavoastră o vină nemeritată, va fi sancţionat! Lumea va şti că nu purtaţi nici o vină.
Capricorn
E bine să visaţi şi să speraţi că totul va fi bine, dar să depăşiţi limitele realităţii şi să păşiţi pe tărâmul viselor imposibile deja e prea mult pentru un om.
Vărsător
Când apare ceva nou în peisaj, vă implicaţi trup şi suflet în ceea ce se iveşte. Sunteţi un exemplu bun spre deosebire de colaboratorii surprinşi de noutate.
Peşti
Trebuie să-i convingeţi pe unii colaboratori de oportunitatea începerii unui nou proiect. Unii dau înapoi, au rezerve, alţii nu au nici o motivaţie clară.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE