Comunitare
- admin
- 0 comentarii
- 32 Vizualizări
Recomandarea zilei
26 ianuarie 2009Ingrediente: 800g spaghete, 200g unt, 500g ciuperci conservate sau proaspete, 200g şuncă, 200g caşcaval, 500g sos tomat, sare.
Mod de preparare: spaghetele se fierb, ciupercile se spală şi se taie lamele, iar dacă sunt proaspete se freacă cu puţină sare de lămâie, pentru a rămâne albe, apoi se pun la înnăbuşit într-o tavă cu puţin unt şi apă. Şunca se taie felii subţiri şi se pune în tava cu ciuperci când acestea sunt înnăbuşite. Se amestecă componentele, se adaugă sosul tomat şi se lasă să fiarbă cca. 10 minute. Se potriveşte gustul de sare, se porţionează şi se servesc calde, presărate cu caşcaval ras şi stropite cu unt topit.
Recomandari
Recent
Popular
Etichete
Lasă un comentariu