Virgil Mailat renunţă la PNL Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 73 Vizualizări

Virgil Mailat renunţă la PNL

p_3_2_39.jpgVirgil Mailat, unul dintre principalii finanţatori ai PNL Mureş, a decis să părăsească, pe motive de boală, scena politică din Târgu-Mureş. După ce vineri PNL Mureş a anunţat excluderea din partid a dr. Constantin Florea, care a votat pentru viceprimarul Claudiu Maior la ultima şedinţă a Consiliului Local, şi demisia lui Marius Ichim, iată că duminică Virgil Mailat şi-a anunţat şi el demisia din partid. Potrivit deputatului Ciprian Dobre, demisia lui Mailat nu este o surpriză. „Vroia să demisioneze mai demult dar a aşteptat să treacă alegerile generale, problemele lui de sănătate sunt mai vechi şi sunt cunoscute”, ne-a declarat Dobre. Potrivit declaraţiilor lui Mailat politica a trecut pe planul doi. „Am probleme cu inima şi am probleme de recuperare. Eu am mai spus că vreau să mă retrag”, a declarat acesta.
Cei doi liberali neagă orice legătură dintre problemel cu Marius Ichim şi demisia lui Mailat. Potrivit unor surse din partid Virgil Mailat ar fi cerut demisia lui Ichim. O legătură între cei doi a fost negată şi vineri, în cadrul unei conferinţe de presă. La acea dată Dobre a răspuns scurt că eventualele surse au fost departe de partid. Întrebat ieri dacă e vreo legătură între cele două demisii, deputatul a fost direct. „Nu e nici o legătură, singura problemă e legată de sănătatea lui Mailat”, a spus Dobre. La rândul său, Mailat a negat orice legătură. „Nu are nici o legătură. Eu am mai spus că vreau să mă retrag. Mi-au ieşit nişte analize foarte proaste săptămâna trecută şi nu mai vreau să risc încă o dată”, a susţinut acesta.
Potrivit unui comunicat remis redacţiei, Organizaţia Partidului Naţional Liberal, filiala Mureş a luat act de solicitarea lui Mailat şi consideră decizia sa un gest care dă consistenţă retragerii sale din viaţa publică a judeţului. Demisia va fi adusă la cunoştinţa Biroului Politic Judeţean Mureş al PNL în proxima reuniune a acestui for de conducere.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE