Cine sunt cele mai sexy femei din politica mureseana? Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 82 Vizualizări

Cine sunt cele mai sexy femei din politica mureseana?

p_9_19.jpg
Le vedem aproape zilnic pe micul ecran, fie în buletinele de stiri, fie în cadrul unor dezbateri televizate. Uneori chiar întoarcem capul dupa ele pe strada, fara sa stim cine sunt de fapt. Desi fac parte din partide politice diferite, toate au acelasi numitor comun: frumusetea. Întrucât termenul de frumusete este unul cât se poate de subiectiv, uneori chiar controversat, cotidianul Zi de zi nu va propune o ierarhie, ci doar o scurta trecere în revista a celor mai simpatice doamne si domnisoare din politica mureseana. Asteptam asadar opiniile dumneavoastra, cu argumente, pe adresa de mail redactia@zi-de-zi.ro sau pe siteul cotidianului nostru www.zi-de-zi.ro . Oglinda oglinjoara, cine e cea mai frumoasa din… Mures?

                         
Mara Toganel, PNL
Este membra în biroul permanent municipal al PNL, unde detine suficiente atuuri pentru a aspira, în viitorul destul de apropiat, la o pozitie catre primele pozitii din ierarhia partidului.

Alina Badiu, PNL
Cunoscuta ca foarte buna organizatoare, de aportul ei legându-se multe actiuni reusite ale liberalilor mureseni. Desi se afla mai mereu în umbra evenimentelor, reuseste sa iasa întotdeauna în evidenta datorita feminitatii sale.

Mihaela Kardos, PSD
Vicepresedinta organizatiei de tineret a PSD Târgu-Mures este, fara îndoiala, o prezenta mai mult decât agreabila pe scena politica locala.

Maria Precup, PSD
Familista convinsa, viceprimarul social-democrat al municipiului Reghin se bucura de simpatie si respect nu doar din rândul membrilor PSD ci si din partea cetatenilor cu alte simpatii politice.

Maria Georgescu, PDL
O doamna desavârsita. Foarte vivace în tot ceea ce face, consiliera locala din partea PDL se bucura de reala simpatie atât din partea colegilor de partid, cât si a studentilor de la Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mures.

Csep Andrea, UDMR
Mereu naturala si spontana, consiliera judeteana din partea UDMR stie sa se faca mereu placuta de catre cei din jur, fara sa depuna prea mari eforturi în acest sens.

Lokodi Emoke, UDMR
Una din cele mai mari calitati ale presedintei Consiliului Judetean Mures este simtul umorului, dus de multe ori la rang de arta, motiv pentru care orice barbat inteligent se simte de minune în preajma sa.

                 
Szasz Izolda, UDMR
A reusit sa se impuna într-o Uniune în care, cu putine exceptii, barbatii sunt cei care fac legea. Este reprezentanta UDMR în Consiliul Local Sighisoara.

           
Ionela Ciotlaus, PNL
Stie sa zâmbeasca sau sa fie serioasa în functie de moment, calitate detinuta doar de politicienii de elita. Cu alte cuvinte, o prezenta liberala mai mult decât agreabila în Consiliul Judetean Mures.

                    
Simona Turcu, PNG
Decesul previzibil al PNG nu are de ce sa o sperie deoarece, mai mult ca sigur, principalele partide politice o asteapta cu usa deschisa.

              
Mariana Vlad, PSD
Printre putinele femei aflate la cârma unei primarii din judet. Membra a PSD, primarita din comuna Bala se bucura, deopotriva, atât de aprecierea barbatilor din partid cât si de cea a doamnelor social-democrate.

Ioana Roman, PDL
Consilier local din partea PDL, este una din favoritele târgumuresenilor. Dovada cea mai elocventa este prezenta sa printre laureatii Galei „Cei mai puternici 100 de mureseni”, organizata la sfârsitul anului trecut.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE