Formula succesului, detinuta de Ioana Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 48 Vizualizări

Formula succesului, detinuta de Ioana

p_5_2_32.jpgAm găsit-o pe Suciu Ioana Cristina, la „Petru Maior”, liceul unde învaţă, pregătindu-se de zor pentru Olimpiada Naţionala de Chimie. Ioana, este a doua reghineancă care va reprezenta judeţul Mureş la Arad în perioada 2-7 februarie 2009. A fi olimpic nu este un lucru simplu. E nevoie de mult studiu. „Sunt un om simplu, cu calităţi şi defecte” spune Ioana Suciu. A luat contact pentru prima dată cu această materie prin clasa a VII-a când a făcut primele ore de chimie. Şi a început să-i placă. După un an, prin clasa a VIII-a a participat la prima Olimpiadă de chimie, iar apoi an de an, a luat parte mereu la olimpiadele de chimie. Am învăţat-o probabil mai bine, pentru că am ajuns să o înţeleg” a spus Ioana. După orele de curs, nu-i place să piardă timpul preţios, aşa că nu-şi pierde vremea navigând pe internet, considerând mai degrabă ca ar putea face ceva mai util. Iubeşte natura şi călătoriile
 Când vine vorba de spre viitor, despre ceea ce va face dupa terminarea liceului, Ioana Suciu este puţin nehotărâtă, dar ştie că va face ceea ce ii place, pentru că nu-i place să aibă o viaţă monotonă. Se apropie Olimpiada asa ca: „Deocamdată continui să ma pregătesc, emoţiile sunt mici. Sper să nu apară odată cu Olimpiada pentru a reuşi să mă concentrez”, a conchis Ioana Suciu.
„Aceste eleve, atât Ioana Gherman cât şi Ioana Suciu, sunt eleve peste nivelul mediu al clasei astfel le-am dat un plus de lucru. Au fost an de an la olimpiadă. Sunt eleve care lucrează conştincios”, a declarat pentru cotidianul Zi de zi, Martha Crişan profesoara de chimie care le pregăteşte pe cele două Olimpice.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE