Muresenii de la City’us invinsi de muresenii de la Deva Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 68 Vizualizări

Muresenii de la City’us invinsi de muresenii de la Deva

p_8_1_24.jpg
Formatia de fotbal in sala City’us Targu-Mures, alcatuita aproape exclusiv din jucatori portughezi, a fost invinsa pe teren propriu de CIP Deva in prima etapa din play- off,scor 6-7.
Cei prezenti in sala au constatat ca oaspetii au fost insotiti de o galerie formata din 18-20 de persoane, acompaniati de un alt grup format din 10-12 persoane aflati pe partea opusa a salii. Acestia din urma erau chiar mai patimasi decat galeria, intrand in polemici cu suporterii locali. Un fel de lider al acestui grup, cel putin ca varsta, era targumureseanul Iacob Molonfalean (vezi foto), tatal lui Gabriel Molonfalean. Gabriel, jucator la formatia din Deva a inscris un gol muresenilor, ca dealtfel si Csoma Arpad, un alt muresean. Acestora li se adauga un al treilea component al echipei, Cosmin Gherman, care este tot targumuresean.
Stand de vorba cu Iacob Molonfalean, acesta declara dupa meci: “E normal sa fiu suporter al celor din Deva, din moment ce baiatul meu joaca acolo. Avem jucatori si la alte echipe, cum ar fi Nicolae Nicusan si Szocs Marton Lorand, care sunt la Odorhei, la echipa campioana.” Ioan Vartolomei, care se ocupa de organizarea campionatului de minifotbal din cartierul Tudor, a adaugat:
“Avem o intreaga echipa care joaca impotriva noastra si noi aducem jucatori straini.”
E un adevar care ii raneste, mai ales pe cei aflati in preajma formatiei locale, care a reusit sa adune multi suporteri in Sala Sporturilor. Pana si reprezentantii presei devene, veniti la Targu- Mures, au afirmat: “Acuma nu va suparati pe noi ca v-am invins cu jucatorii vostri.” Vlad Podar, din staff-ul City’us a declarat: “E adevarat, jucam deseori impotriva echipelor care au in componenta mureseni. Dar nu de jucatori depinde revenirea acasa, sunt sub contract cu cluburile, acestea cer sume exorbitante pentru ei. Iesim mai bine din punct de vedere financiar daca aducem jucatori din strainatate”, a fost de parere Vlad Podar.
Acestea se petrec in timp ce portughezii nostri sunt preocupati mai mult de numarul de telefon al Adinei cu ochi albastri de la bar, decat de antrenament. Pentru numarul de telefon nu trebuie sa cunoasca limba, asa ca l-au obtinut.
In cadrul clubului nu se ocupa nimeni de selectie? Inainte ca fotbalistii sa paraseasca orasul natal, nu-i remarca nimeni? Daca nu, ne ramane sa urmarim in continuare evolutia echipei de stranieri impotriva concitadinilor care se intorc in orasul natal in postura de adversari, punandu-si rudele, prietenii si vecinii fata in fata in tribune, in tabere diferite.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE