Pudra si creativitate pentru „uniristi” Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 81 Vizualizări

Pudra si creativitate pentru „uniristi”

p_13_1_19.jpgO mica adunatura de pulbere colorata. La asta s-au gândit elevii clasei a IX-a E de la Colegiul National “Unirea“ din Târgu-Mures. În urma cu un an, o sinteza a celor mai frumoase teme de casa a fost transpusa într-o carticica subtire. Atunci, colectivul clasei, nu a îndraznit sa creada ca aceasta va iesi vreodata pe usa clasei.
Un an mai târziu, când “boboceii“ au mai crescut, au fost surprinsi sa afle ca directiunea pusese mâna pe manuscrisul lor.
Asadar, ieri, “Carticica de pudra” a iesit la lumina. A avut parte de o lansare fastuoasa si de un invitat pe masura, Nicolae Baciut, scriitor. Acesta s-a autodeclarat “cosmetician” dând creatorilor carticelei sfaturi pretioase cu privire la “finisajul  pudrei”.
Cu glasurile gâjâite si palmele transpirate, elevii si-au citit creatiile în fata profesorilor si colegilor din alte clase. La sfârsit, acestia i-au multumit celei care le-a insuflat “arta scrierii”, profesoara Raluca Popa. “Peste clepsidre, doar aici vor ramâne vesic copii. Sunt gânduri inocente, dar rebele, spontane dar eterne” , a explicat aceasta. si Cristina Branea, directoarea colegiului s-a aratat  încântata. “Daca pâna acum am tot încercat sa-mi dau seama ce înseamna „împreuna”, azi am aflat: “Carticica de pudra”, a declarat directoarea colegiului “Unirea”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE