Rebela Shannon a parasit Romania! Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 48 Vizualizări

Rebela Shannon a parasit Romania!

p_11_1_29.jpg
Shannon Torregrosa a aparut ca o jucatoare de perspectiva in lotul de volei feminin a CSU Medicina. Cu forta impresionanta si statura pe masura (188 cm), de pe postul de atacant, nimicea apararile adverse cu loviturile sale devastatoare. Shannon a asistat luni seara la antrenamentul sotului sau, Major Wingate, component al BC Mures. Ea a declarat pentru cotidianul Zi de zi ca echipa din care a facut parte este valoroasa, dar nu sunt bani suficienti. A recunoscut si faptul ca este insarcinata si doreste sa pastreze sarcina. Urmeaza sa paraseasca tara in cursul zilei de marti (ieri), dar sotul ei va ramane la Targu-Mures pentru a evolua in echipa de baschet. Inaintea partidei din etapa a XV-a a diviziei A impotriva Daciei din Mioveni, s-a prezentat cu pretentii financiare la conducerea clubului, recunoscand totodata ca este insarcinata si ca are intentia de a pastra copilul. Conducerea CSU a hotarat rezilierea contractului.
Presedintele clubului, Nicolae Neagu apreciaza ca: “Atitudinea ei a fost una total neprofesionista. Avea un contract de respectat, nu a venit nici cel putin sa ne anunte ca are probleme. In ultima vreme nu mai facea fata la antrenamente, dupa care a venit cu pretentii de marire de salariu. Nu s-a prezentat nici la ultimul antrenament dinaintea meciului din campionat. De plecarea ei din tara am aflat intamplator, de la cineva care isi lua biletul de avion chiar in spatele ei. Astfel am aflat si ca ea si-a luat numai bilet dus.”
Shannon Torregrosa a plecat pe usa din dos, total neprofesionist. Problema este ca ea s-a integrat intr-un angrenaj care incepea sa functioneze din ce in ce mai bine si a parasit-o tocmai in momentele mai grele. Urmeaza partidele dificile din startul sezonului, cele doua din Cupa Romaniei, cu Unic Piatra Neamt, si jocul din campionat impotriva liderei campionatului, Metal Galati. Din fericire, lotul a fost completat cu moldoveanca Rodica Ciubuc, aceasta reusind o integrare relativ rapida in formatia la care a mai evoluat in urma cu trei sezoane. Va fi un retur dificil pentru elevele lui Luka Valerijan, lotul fiind subtiat si de indisponibilitati. Sperante mai vin de la echipa a doua, unde activeaza junioare de mare perspectiva, multe componente ale lotului national.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE